maşallah çok güzell:)
Printable View
maşallah çok güzell:)
maşallah gerçekten nadir bulunabilecek temizlikte bi EF , allah keyifle binmek nasip etsin , hayırlı ugurlu olsun
hayırlı uğurlu olsun
egzosu kargoya vermek için Alicanla gittiğimizde, sarmak için o pıtırcık balonlu zımbırtıdan alana kadar 30 dk ağaç olduydum nalburda:D
maşallah iyi günlerde kullan az önce başka bir konuda bahsetmiştim ef kasa güzel diye sarı bbs jantlar yakışır..
egzozu çıkışı bu kadar yakışır sesi merak ediyorum çek bi videosunu hangi marka egzoz kullanıldı? bide en kısa zamanda ön liiippppp lütfenn :)
tesekkür ederim kardesim bakalım bende merak ediyorum :D
eyv. apo :)
tesekürler :) daha iyileri sizin olsun inş.
tesekkürler kardesim güzel paketlemişsizin :D ayağınıza sağlık
tesekkürler :)
tesekkürler ön lip hazır en kısa zamanda takıcam egzos düz kesim 60 lık otto müsait olunca video çekerim :) ara boru ve headrsla bi nebze olsun güzelleşir sanırım :)
yaza kadar jantları siyaha boyayın derim.. egzos takılmış . biras uyum olabilir dışarıdan. belki birasda önü bassanız daha bi idareten iyi olur.hatta birasda sticker ;). maşşallah gerçekkten araca.
maşallah makina sağlam :D
nasip olursa bende birkaç güne alacağım böyle bir tane bebekler bebeği
Abi bunu sadece basçan yeter ona zaten egsozdan gösteriyo kendisini :D
Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız inş..
maşallah çok güzel kazasız belesız
Masallah kardesim allah kaza bela vermesin, cok temiz düzgün duruyor arac, konya'da boyle yeni hondalar gormek beni heyecanlandiriyor :)
sahibindende ilanını görmüştüm galiba aracın :) maşallah cok güzel egsozda tam oturmuş 10 numara :)
maşallah amca tekrar hayırlı mübarek olsunn fotolarla gerçeğinin alakası yok yaa çok daha iyi canlıda :)
Hayırlı olsun kazasız belasız
Maşallah araç gıcır gıcır ... Selman abi nerde bı temiz araç var kokusunu alıyor valla :D
maşallah kazasız belasız hayırlı olsun..
tesekkürler aracı coil yay ile basıcam stickerlarda yolda şimdilik jant alana kadar jantları boyamayı düşünmüyorum :)
tesekkürler inş. gönlüne göre bulursun kardesim :)
tesekkürler apo ;)
tesekkürler kardesim :)
tesekkürler birkaçgün durdu sanırım ilanda sonrada bize nasip oldu
tesekkürler moruk :) senin ef de hayırlı olsun takılırız iki beyaz :D