maşallah çok güzell![]()
maşallah gerçekten nadir bulunabilecek temizlikte bi EF , allah keyifle binmek nasip etsin , hayırlı ugurlu olsun
hayırlı uğurlu olsun
egzosu kargoya vermek için Alicanla gittiğimizde, sarmak için o pıtırcık balonlu zımbırtıdan alana kadar 30 dk ağaç olduydum nalburda![]()
maşallah iyi günlerde kullan az önce başka bir konuda bahsetmiştim ef kasa güzel diye sarı bbs jantlar yakışır..
egzozu çıkışı bu kadar yakışır sesi merak ediyorum çek bi videosunu hangi marka egzoz kullanıldı? bide en kısa zamanda ön liiippppp lütfenn![]()
Bak bitti bile…
tesekkür ederim kardesim bakalım bende merak ediyorum![]()
eyv. apo
tesekürlerdaha iyileri sizin olsun inş.
tesekkürler kardesim güzel paketlemişsizinayağınıza sağlık
tesekkürler
tesekkürler ön lip hazır en kısa zamanda takıcam egzos düz kesim 60 lık otto müsait olunca video çekerimara boru ve headrsla bi nebze olsun güzelleşir sanırım
![]()
yaza kadar jantları siyaha boyayın derim.. egzos takılmış . biras uyum olabilir dışarıdan. belki birasda önü bassanız daha bi idareten iyi olur.hatta birasda sticker. maşşallah gerçekkten araca.
*On3r*
Abi bunu sadece basçan yeter ona zaten egsozdan gösteriyo kendisini
Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız inş..
Masallah kardesim allah kaza bela vermesin, cok temiz düzgün duruyor arac, konya'da boyle yeni hondalar gormek beni heyecanlandiriyor![]()
///
E36 3.20 Coupe
sahibindende ilanını görmüştüm galiba aracınmaşallah cok güzel egsozda tam oturmuş 10 numara
![]()
JoYTeaM
maşallah amca tekrar hayırlı mübarek olsunn fotolarla gerçeğinin alakası yok yaa çok daha iyi canlıda![]()
maşallah kazasız belasız hayırlı olsun..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
tesekkürler aracı coil yay ile basıcam stickerlarda yolda şimdilik jant alana kadar jantları boyamayı düşünmüyorum
tesekkürler inş. gönlüne göre bulursun kardesim
tesekkürler
tesekkürler apo
tesekkürler kardesim
tesekkürler birkaçgün durdu sanırım ilanda sonrada bize nasip oldu
tesekkürler moruksenin ef de hayırlı olsun takılırız iki beyaz
![]()
tesekkürler
tesekkürler
tesekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)