maşşallah kazasız belasız cok temız bır arac
Printable View
maşşallah kazasız belasız cok temız bır arac
geçen gün rüyamda gördüm gerçekten çok hoş bi araç yapmışsınz emeğinize sağlık :D
süper olmuş elinize sağlık
Tek kelime ile Muhteşem..!
Maşallah
http://i52.tinypic.com/15i9l5i.jpg
Masallah kardsm çok iyi duruyor allah kaza bela vermesın;)
Avcilarda parkin otoparkinda gordum gecen herhalde. Oyle aracin etrafindakilerle bi gozgoze geldik :) ama arac kimin etrafindakiler kim hic tanimiyorum.
Tek kelime ile ESER olmuş araç :) Binmeyin siz buna saklayın bunu :)
bi mini farı takılsa süper olur. orjinallik bakımından bu sekilde harika elinize sağlık.
Mükemmel olmuş emeğinize sağlık,kazasız belasız binin.
Maşallah..
Maşallahhhh
hf 538 vardı kayınbraderimde 5-6 ay oluyo eski sahibine sattı tekrar... çok keyifli çok güzel maşallah.. 65 model jantlar filan aynıydı tkerlek çaprazlığı filan.. allah kaza bela vermsin. bu çaprazlığı antalyada bi usta varmış sadece o yapaliyor demişti doğrumudur...
HF ile çok karışıyo bu :)
maşallah çok güzel görünüyor :icon_tup:
Herkese çok tesekkur ederım sınavlarım nedenıyle konuyu takıp edemedım sımdı okudum yorumlar cok sevındırdı benı cok ugrastım ellerım kanadı o derece mucadele verdım bır ara bıtmeyecek gıbı geldı yakmayı dusundum oyle sınırlerım bozuldu hala dahada ugrasıyorum bıtmıs sayılmaz benım gozumde=)
Vosvos a niyeti olan arkdaslar var sanırım onlarada kesınlıkle tavsıye ederım herturlu yardımcıda olmaya calısırım görseli kuvvetli bir arac darısı nıyetlı olanların basına,yazın 3 3.5 ay burda olmucam work and travela gıdıyorum araba yatacak yerıde hazır ancak satarmısın dıye sormus bazı arkdaslar gonlum pek razı gelmıyo ama ben bınmekten cok yapmayı sevıyorum galıba kafamda baska seylerde üretiyorum oyuzden bu ara dusunebılırım o ısı acil=) Avcılardakı araba farklı malesef boyle bır benzerlık var:ofk: yapacak bısey yok artık dıcek bısey kalmadı bızımkı 34 HT 634:p SAYGILAR:icon_tup:
maşallah çok güzel oldu güle güle kullanın
renk yapan ve boyayan güzel boyamış :)
nerde boyandı ? ;)