41 kere maşallah:)
Printable View
41 kere maşallah:)
trde daha iyisi yok sanırım :) kocaman maşallah çok şekerler ..
Maşallah araç çok tatlı olmuş :D. İç döşemelerine bayıldım ya :D. Renk uyumu felan süper . Allahım doya doya binmeyi nasip etsin ...
Satarsan haberim olsun mutlaka:D:D
TR'de gördüğüm en güzel Beetle. Bir de siyah var onu da çok beğeniyorum.
az önce yeşilköyde gördüm aracı tekrardan maşallah :) annem sende vosvosu böyle yapacaksın değilmi diye sordu :D cevap vermedim :p
:) ehehe insaLkah hocam herseyin hayirlisi Allah sizlere daha guzellerini nasip etsin :)
Valla satma imkanimiz var eger almak isteyen olursa konusulabilir :) bunun disinda 3 tane daha vos toplanioda smdi acikta kaldi bu :D
Amin iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepimizin gonlundeki araci nasip eder insallah :)
Tesekkurler :)
Amin saolasin :)
maşallahh...
dun yeşilkoy gecitimiz gayet iyiydi allah nazarlardan saklasin..
bu arada mert dun eli bi ara yere degiyordu emirr dedim tamam şimdi olmuş:)
tabikii emir senin fotolarin da da araç şahene duruyoo olmadi şole bi wosum:D
emege saygi ne guzelbişeydir..
Cok quzel duruo super olmus..
Masallah :D
Geçen cuma kızıltoprak da gördüm, MaşAllah çok tatlı duruyor..
Yanımdaki arkadaş bu arabanın arka tekerlekleri niye böyle duruyor diyor :D
Allah kaza bela vermesin..
çok güzel olmuş kanka emeklerinize sağlık :)
cok tatlı olmus biblo süs esyası gibi gercekten süper :)
allah kaza bela vermesin emek cok var dicek söz bulamıyorum
maşallah çok güe olmuş topitop gibi valla :D allah kaza bela vermesin inşallah..
dönüp dönüp bakıyorum yok böyle güzellik vallahi
maşallah tekrar
gerçekden çok hoş duruyor benim en çok can alıcı bulduğum yer iç döşemeleri oldu. bende dün 64 kalın direk aldım topluycam allah kısmet ederse sonra 3lü çekeriz kısmet olursa inş. :)
Eyw saolasin
:D daha dur tuna abi o araba daha diplere incek yolu cok :) gecitimzdede eksigimiz coktu abi ya :D senn araba benm araba hayirlisiyla ciksinda oyle bi gecelim :D
Tesekkurler
:) saolasin kardesim
Eyw kanka saolasin :)
Tesekkurler arkadaslar :)
Amin :)
Eyw saolasin ozgur :)
Insallah kardesm hayirli olsun aracin :) bizim yazsonuna cikicak b arac daha var yaz sonu baslanicak 1 araba daha var artik 5 li 6 li cekeriz kismetse :D
gercekten çok hoş kareler cıkar ortaya suan renk ve dösemelerde kararsızım arac yarın kumlancak benımde 2aya cıkar diye tahmin ediyorum. Teşekkür ederım bu arada.
eski bir vos hastası-sahibi olarak gerçekten çok çok güzel bir çalışma olduğunu söylemek istiyorum... hatta 10 gün önce avcılar da yanında durup bir arkadaşa selam göndermiştim... :)
emeğine sağlık, kazasız belasız...