çok güzel olmuş kanka emeklerinize sağlık :)
Printable View
çok güzel olmuş kanka emeklerinize sağlık :)
cok tatlı olmus biblo süs esyası gibi gercekten süper :)
allah kaza bela vermesin emek cok var dicek söz bulamıyorum
maşallah çok güe olmuş topitop gibi valla :D allah kaza bela vermesin inşallah..
dönüp dönüp bakıyorum yok böyle güzellik vallahi
maşallah tekrar
gerçekden çok hoş duruyor benim en çok can alıcı bulduğum yer iç döşemeleri oldu. bende dün 64 kalın direk aldım topluycam allah kısmet ederse sonra 3lü çekeriz kısmet olursa inş. :)
Eyw saolasin
:D daha dur tuna abi o araba daha diplere incek yolu cok :) gecitimzdede eksigimiz coktu abi ya :D senn araba benm araba hayirlisiyla ciksinda oyle bi gecelim :D
Tesekkurler
:) saolasin kardesim
Eyw kanka saolasin :)
Tesekkurler arkadaslar :)
Amin :)
Eyw saolasin ozgur :)
Insallah kardesm hayirli olsun aracin :) bizim yazsonuna cikicak b arac daha var yaz sonu baslanicak 1 araba daha var artik 5 li 6 li cekeriz kismetse :D
gercekten çok hoş kareler cıkar ortaya suan renk ve dösemelerde kararsızım arac yarın kumlancak benımde 2aya cıkar diye tahmin ediyorum. Teşekkür ederım bu arada.
eski bir vos hastası-sahibi olarak gerçekten çok çok güzel bir çalışma olduğunu söylemek istiyorum... hatta 10 gün önce avcılar da yanında durup bir arkadaşa selam göndermiştim... :)
emeğine sağlık, kazasız belasız...
maşşallah kazasız belasız cok temız bır arac
geçen gün rüyamda gördüm gerçekten çok hoş bi araç yapmışsınz emeğinize sağlık :D
süper olmuş elinize sağlık
Tek kelime ile Muhteşem..!
Maşallah
http://i52.tinypic.com/15i9l5i.jpg
Masallah kardsm çok iyi duruyor allah kaza bela vermesın;)
Avcilarda parkin otoparkinda gordum gecen herhalde. Oyle aracin etrafindakilerle bi gozgoze geldik :) ama arac kimin etrafindakiler kim hic tanimiyorum.
Tek kelime ile ESER olmuş araç :) Binmeyin siz buna saklayın bunu :)
bi mini farı takılsa süper olur. orjinallik bakımından bu sekilde harika elinize sağlık.
Mükemmel olmuş emeğinize sağlık,kazasız belasız binin.
Maşallah..
Maşallahhhh
hf 538 vardı kayınbraderimde 5-6 ay oluyo eski sahibine sattı tekrar... çok keyifli çok güzel maşallah.. 65 model jantlar filan aynıydı tkerlek çaprazlığı filan.. allah kaza bela vermsin. bu çaprazlığı antalyada bi usta varmış sadece o yapaliyor demişti doğrumudur...
HF ile çok karışıyo bu :)
maşallah çok güzel görünüyor :icon_tup:
Herkese çok tesekkur ederım sınavlarım nedenıyle konuyu takıp edemedım sımdı okudum yorumlar cok sevındırdı benı cok ugrastım ellerım kanadı o derece mucadele verdım bır ara bıtmeyecek gıbı geldı yakmayı dusundum oyle sınırlerım bozuldu hala dahada ugrasıyorum bıtmıs sayılmaz benım gozumde=)
Vosvos a niyeti olan arkdaslar var sanırım onlarada kesınlıkle tavsıye ederım herturlu yardımcıda olmaya calısırım görseli kuvvetli bir arac darısı nıyetlı olanların basına,yazın 3 3.5 ay burda olmucam work and travela gıdıyorum araba yatacak yerıde hazır ancak satarmısın dıye sormus bazı arkdaslar gonlum pek razı gelmıyo ama ben bınmekten cok yapmayı sevıyorum galıba kafamda baska seylerde üretiyorum oyuzden bu ara dusunebılırım o ısı acil=) Avcılardakı araba farklı malesef boyle bır benzerlık var:ofk: yapacak bısey yok artık dıcek bısey kalmadı bızımkı 34 HT 634:p SAYGILAR:icon_tup:
maşallah çok güzel oldu güle güle kullanın
renk yapan ve boyayan güzel boyamış :)
nerde boyandı ? ;)
:Bravoo:on numara kazasız belasız inşallah
Maşallah... Süper vallahi ellerinize sağlık=)
Allah kaza bela göstermesin.
Çok tatlı olmuş
Maşallah ya ne güzel bi bug bu :)
Not: Almanyada kaferlar 10bin euro civarı satılıyormuş, bug piyasasının kıymetini bilelim :D
maşallah.başarılı müzelik olmuş
İlandaki satılık olan Arac bumu
yok o degil o hf çağatayın aracı :) sürüngen :)
Cok benziyorlar birbirlerine ben bu sandim neyse masallah cok hoşuma gitti kazarız belasiz insallah
2 araca da maşallah , sarı olandan bahsedecek olursak özetle ; bir renk bir arabaya bu kadar yakışır.
Başarılı emeğinize sağlık