malesef ama bızden dolayı degıl tskler
Printable View
lan sen nası bişeysin ya :) maşallahh!!!..harbiden içim gitti heleki içine kısmet inşallah bigün bende yaparım böyle bişey :)
Ins kismet olur :))) elimden geldigince yardim ederim
Çok tatlı maşallah..
tek kelimeyle mükemmell olmuş ellerinize sağlık demek ki mat sarı bütün vw lere yakışıyo:)
Bizde bugün bir arkadaşımıza 72 model bi bug aldık gerçekten çok değişik bi araba :) Özellikle sizinkinden emek akıyor çok güzel yapılmış. Maşallah :)
Çok keyifli bir araç :)
döşemelerine hasta kaldım çok başarılıııı aşırı derece
Nerede bir muhabbeti gecse piyasadaki en iyi Vosvos olarak herkesin dilinde masallah :) Cok begeniyorum ben de Allah nazardan saklasin
Abi Ellerine Saglık Muhteşem Olmuş Çok Begendim.. Bende Bugg almayı Düşünüyorum eger alırsam bikaç ayrıntıda yardımcı olurmusun ?
maşallah cok cok güzel bişi olmus bu :)
ne kadar tatlı olmuş ya maşallah içi dışı jantı vs mükemmel !!!
Sahibinden Satılık 1964 Model 22400 Km Volkswagen 1200 11.000 TL - 63547148
Farklı bir proje için satılıkmış araç :(
İnş. istediğiniz fiyata verirsiniz. Harcanan emeğe göre fiyat çok az :(
bug cok ama cok guzel yaa maşallah
Vosvos'cu bi abimden duydum sakaryadaymış galiba bi ara denk gelir canlı canlı görürüz inş :)
maşallah çok güzel görünüyor emeklere sağlık
cok tesekkurler arkdaslar arac benım zaman zaman adapazarınada geldım gelıyorum ilanı koydum 4 5 gun oldu artık gelemeyız tahmınım arac istabulda ılgılenen arkadaslar varsa msj atabılırler arayabılırler saygılar
bunu alacan sahilde gezecen :)
kışkırtıcı :)
Süper harika çok başarılı. Maşallah...
biblo olmuş tam :D rlinize sağlk
harikaaa yaa allah kaza belaa vermesin
farklı bir tarz , farklı bir çalışma , iç tasarımı hariç beğendim :) maşallah...
İki araçta muazzam içide dışıda süper. Vos kullanıyorum diyenlere gelsin bu topic bence :D
hay masallah :)
çok güzel önede ayarlı kol takarsanız dağa güzel olur
helal olsun harbıden super olmus
Aracı sattiniz galiba, adanadan arkadaşımda gördümde fotoları süprüz oldu bizim icinde daha soramadım onada açıkcası :)
bayıldım yaaaa mukemmelll.maşallah..
plakasını görmesem bu aracın türkiyede oldugunaa inanmam :) almanlara taş çıkarmışsınz gerçekten :) allah kazasız belasız kullanmak nasip ettin inşallah
emeginize saglık seker gibi olmuş
mükemmel olmuş binmesi kadar bakıp izlemeside keyifildir :)
Budur Ya 41 Kere Maşallah Resimlere Bakmaya Doyulmuyor Rabbim Tekerine Taş Değdirmesin..
elinize emeginize saglıkk harıka bişeyler cıkmıs ortaya ...
boncuk olmuş araç çok emek war besbellii..benimde bu tarz bi projem wardı fakat bazı sorunlardan dolayı başlatamadım we satmak zorunda kaldım aracımı..