harikakulade:icon_tup:
Printable View
harikakulade:icon_tup:
Müthiş, emeğinize değdi. LV çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
maşallah çok güzel olmuş
Nokta olmuş..
Eksikleri zamanla tamamlanır zaten..
Resimlere bakmaya doyamıyorum valla Emirhan :)
maşallah kardesm benm ellerinize sağlık :) bak okadar sıkıntıya düştünüz değdimi :) çok çok şeker olmuş MAŞALLAH tekrardan kazasız belasız inş :)
allah allah bu ne yaa :D maşallah biblo gibi olmuş emeginize saglık valla adama vosvos aldıracaksınız
Vosvos projesine başlar başlamaz yakandayım emirhan :D
Allah utandırmasın harika :)
muhteşem.. ellerinize saglık..
:) hehehe tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun insallah :)
Saolasin kardesim daha cok yolun basindayiz valla gercekten canlisi inanilmaz oldu yani bukadarini beklemiyoduk. Biraz on camurluklarimiz egri bugru bide icerde eksiklerimiz var bakalim ufak ufak devam edices :)
Saolasin kanka sana cadde turu sozum var :) Amerkadan donunce hemen geliorm yanina :)
Tesekkur ederim arkadslar Allah sizlere daha guzellerini nasip etsin insallah :)
Hey Maşallah...
Çok beğendim.
(26 mayıs Perşembe) Bugün 14.30 suları Levent'te trafikte görüldünüz :)
Yemin ediyorum kanıma giriyorsunuz böyle arabalarla...
Sıkılmayacağımı bilsem alıcam yıkık bir 1303, girişicem ama darlanıyorum!
Araç olağanüstü derecede hayallerime hitap ediyor, emek çok fazla belli...
Satmayı düşünür müsünüz? ;)
:) namistain a gidioduk amortsor icin. Yarina kaldi gerci ama :)
Valla satma olayi olabilir ama hemen degil :) Ben tek basima arac sahibi olmadigim icin pat diye bsey diyemiorm biz 3 kisi toparladik bu araci konusulur tabiki :)
Maşallah son hali mükemmel olmuş kazasiz belasiz kullanmak dileğiyle
artık otomobillerimiz kısmına giresim gelmiodu,alayı fotokopi gibi.ama buna bak bak doyamadım,maşallah kazasız belasız yağmursuz çamursuz :))
budur (.)
massallah son hali cok güzel omus kazasız belasızz
Araç muhteşem olmuş. Vala benimde hiç aklımda yokken Hot Rod vosvos dizaynlarına başladım şimdi :)