sanat eseri gibi maşallah. kullanmaya kıyamaz insan. elinize sağlık.
Printable View
sanat eseri gibi maşallah. kullanmaya kıyamaz insan. elinize sağlık.
Maşallah çok sevimli kazasız belasız kullanın :)
çooook şirin ve de eksiksiz derece kusursuz bir uyum olmuş, beyaz da çok güzel arka motor kapağı alman bayrağı renginde boyaları vs. kazasız belasız.
Maşallah , çok güzel olmuş , çok hoşuma gitti ,
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar Allah hepimizin araclarina kaza bela ceza gostermesin :)
bitmiş okeye dönüyor dedikleri bu olsa gerek, herşeyiyle emek akıyor. arka kamberi, iç döşemeleri, aracın rengi, jantları, offsetleri, lastiklerin yanak rengi falan çok güsel olmuş.
ellerinize sağlık
waooowwww hadı canım bu araç TR demı :D
kanka alın işte dedım ben bıtecek bu araba ve yolda gorecez dıye.nerdeeeen nereye geldı ve yorumları okuyunca dogru bır ış yaptıgımıza ınandım.daha bızım gozumuzde bıtmemıs yarım olan bır vos buykadar ovguyu hakedıyorsa (herkese cok tesekkurler) demekkı nokta olmus.sımdı ben kafa yormaya basladım ve ınce dokunuslarla son rutuslarıda yaptıkmı olay bıtmıs demektır.kafamda war bır ıkı proje ;)
buarada arkadan yanyana cekıtıgın fotoda benım camurluktakı gozler sızın arabaya bakıor gıbı :D
before
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/27/7809.jpg
after
http://i.imgur.com/9LNDr.jpg
yeni fotoğraflarda çok güzel çıkmış maşallah :)
çok güzel maşallah :)
Alman bunu görse ..çı düşer :)
Maşallah çok ama cidden çok güzel duruyor, ellerinize düşüncenize sağlık ;)
çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ... çok güzel olmuş sanat eseri :)
cok tatlı olmus kardesım cok can yakıcaga benzıyor :D
Maaşallah ötesi maaşallah.Harika ya harika olmuş.Sürekli içime kurt düşüyo bu voslar yüzünden :)
bugün yolda gördüm çok dikkat çekici maşallah :)
walla su an masaüstümü kapladı bakıp bakıp duruyorum emirhan ayakta alkışlıyorum sizi :):)en sonunda alıcaz bitane bizde başlicaz
konuyu korka korka açtım :( akşam akşam masrafa soktunuz beni, ilanlara bakmaya başladım bile. Maşallah bug'a