barış dostum kazasız belasız sürüşler maşallah çok sıkı görünüyor ;)
Printable View
barış dostum kazasız belasız sürüşler maşallah çok sıkı görünüyor ;)
çok iyi görünüyor kazasız belasız..
En çok begendiğim s13'lerden birisi, Maşallah Abi
Allah kaza bela vermesın
güle güle kullan paşam.. tampon kaput arası açıklık ön tampon iç ayaklarımı kırık barış, baktın mı hiç veya tam oturtup sabitleyememişler mi? ayrıca intercoolerı açık bırakmamanı tavsiye ederim çok güzel mazgallar var üstünü kapatmalısın. keşke alt ağız kesilmeseymiş. ama zaten tampon a-la-cak-sın :) tekrar güle güle kullan. bide ben neden bu jantları sevemedim valla bilmiyorum. :) çok güzel bir s-thirteen çok diri çizgisi çok güzel nadirlerden, hayırlıcana binersin inşallah.
arac fenalarda masallahı var cok tatlı duruyo..
eyyyyyyyy maşallah :) utanır insan bu kadar güzel olunurmu :)
Kardeşim allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanırsın hep inşallah.Kanka diyorum ki bir tanede sana s14 alalım bir o eksik kaldı :)
maşallah..
Maşallah bu kadar güzel olur anca...
Allah kaza bela göstermez inşallah..
maşallah bende alsam mı diye çok baktım zamanında fotograflarına
kazasız belasız güle güle kullan
Hayırlı olsun abi tekrardan..Çok istiyordum bunu, defalarca Aras abi, Muvaffak abi ve Efe abiyle konuşmuştum.. Ama ailede başka araba olmadığından alamadım tabi ki.. Araç hakkında fikirlerini bekliyorum, pm de atabilirsin.. Rüyama bile girmişti çünkü :)
teşekkürler arkadaşlar.
Kanka sagolsn.yapicaz eksikleri yavaş yavaş.efenin senin başini cok agritcam daha :D
Bana yeni bi aile gerekir o zmn :D
Teşekkürler doguş.araç hakknda extra bi durum bişy yok arasla fln gorusmussn ztn :) illa fikir dersen sunu soleym baya bi keyifli :)
Bi takım kouki arka far takımı ister alt çıta ile :)
Allah kaza bela vermesin kanka, bide drift yapmayı becerebilsen hep kopuyosun ne beceriksiz adamsın :D:Dahauhauha
hafta sonu canlı gordum massalah acaıp derece temız kazasız beralszı
maaşallah tek kelimeyle 10 numara kazasız belasız ..