barış dostum kazasız belasız sürüşler maşallah çok sıkı görünüyor![]()
barış dostum kazasız belasız sürüşler maşallah çok sıkı görünüyor![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
çok iyi görünüyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
güle güle kullan paşam.. tampon kaput arası açıklık ön tampon iç ayaklarımı kırık barış, baktın mı hiç veya tam oturtup sabitleyememişler mi? ayrıca intercoolerı açık bırakmamanı tavsiye ederim çok güzel mazgallar var üstünü kapatmalısın. keşke alt ağız kesilmeseymiş. ama zaten tampon a-la-cak-sıntekrar güle güle kullan. bide ben neden bu jantları sevemedim valla bilmiyorum.
çok güzel bir s-thirteen çok diri çizgisi çok güzel nadirlerden, hayırlıcana binersin inşallah.
Sakin güç...
arac fenalarda masallahı var cok tatlı duruyo..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Kardeşim allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanırsın hep inşallah.Kanka diyorum ki bir tanede sana s14 alalım bir o eksik kaldı![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
maşallah bende alsam mı diye çok baktım zamanında fotograflarına
kazasız belasız güle güle kullan
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
teşekkürler arkadaşlar.
Kanka sagolsn.yapicaz eksikleri yavaş yavaş.efenin senin başini cok agritcam daha
Bana yeni bi aile gerekir o zmn![]()
Teşekkürler doguş.araç hakknda extra bi durum bişy yok arasla fln gorusmussn ztnilla fikir dersen sunu soleym baya bi keyifli
![]()
Bi takım kouki arka far takımı ister alt çıta ile![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
hafta sonu canlı gordum massalah acaıp derece temız kazasız beralszı
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
maaşallah tek kelimeyle 10 numara kazasız belasız ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)