Koy 307 supaplarını contasını olsun bitsin oğlum madem alt taraf sağlam:)
Printable View
Dediğine göre geçersin bi kaç deneme söyledi de şimdi burda açıkca söylemiyim belki bilinmesini istemezsin eğer öyle yürüyorsa önümde olucağın kesin:icon_tup:
Senle denerken hafif jant olmadan çıkmak istemiyorum açıkcası güzel giden bi arabaya karşı eksiksiz olmak istiyorum.
Deniycez kısmetse :)
Dillendirmek istemiyorum.Fanatiklerle tartışmak gereksiz polemiklere girmek zorunda kalacağım çünkü. Ben sana hep diyorum deneye deneye ne kadar yol aldığını gör diye;)
Oldu olacak bende deri koltukları söküp kumaş kaplatayım bari:D Senle sıkıntı olmaz kardeşim deneriz ne olcak;)
Eren daha ben varım sırada :D
Benim orj jantlar 11kg demişti erel düşün :D
Baya ağır kendim tartmadım ama 5kg'lik jant alıcam yürüyenden güzel bi kg atıcam inşallah bunun ne demek olduğunu bilirsin abi ;)
Kaan abiyle hazırlıyoruz aracı zaten, geldiğimde görüşelim:icon_tup:
yanlış anlama ama sürekli eski sahıbınden bahsedıyosun benden aldıktan sonra kısa bır sure kullandı aracı o arkadar ve bu sıteye uye sneın yazdığın yazıları görruse hos olmaz okadarda kötu bakıldığına ınanmıyorum aracın performans konusuna gelrsek yağı ne koyarsan koy performanstan bısey bekleme yağdan illa yurutucem dıyede spoon takarak aracın seklını bozma honda ya yakışanı hondada kullansaydın eksozda denedığın gıbı buda olmayacak bence zevkını ala ala bın aracına
Kutsal sürekli eski sahibinden nerede bahsetmişim kardeşim? Bana arabayı ilk aldığımda pm attığın zaman söyledim bakımları, modifiye işlemi bilinçsizcce yapılmış araba güç kazanmak yerine güç kaybediyor diye bunun neresinde kötülük var??
Ufak tefek eksikleri var Eski sahibinden hiçbirşey geriye kalmıyor, kendi bildiğimiz şekilde, en bilinçli bakımı yaparak gidiyorum.
Eski sahibi sessiz sakin bi abi, arabacı bi adam değil:icon_tup:
Onu kötülüyormuşum gibi bi hava oluşturma dostum, sende öyle anlıyorsan yanlış algılıyorsun:icon_tup:
Aracı ondan aldığım haliyle şuan ki hali arasında dağlar kadar fark var bunu da söyliyim.
O kadar kötü bakılmadığına inanıyorum derken ben detaycı adamım ufak tefek eksikleri çoktu arabanın ki hala var, önce motor diyoruz ama biz:icon_tup:
Spoon mevzusuna gelince ben gündelik orj jant dışında bi jant kesinlikle düşünmüyorum. Tamamen yürütmekle alakalı mevzu o olay ki zaten spoon koymuycam lensonun bi modelini kullanıcam.
Egzos konusu sana göre olmaya bilir bana göre nokta oldu burada bu cümleyi kullanmanın amacı nedir onu da anlamadım :icon_tup:
Bence egzozun iç kısmını siyaha boya çok çirkin durur bu şekilde :)
airmass tan bahsedıyorum ben eğer o noktaysa benımkı virgül olsun.o sakın bı abı dedın ınsan benım arkadasım ve o adam arabacı öle saçma sapan işler olmıycak seyler yapmaz ki etrafındakı adamlarda işten anlayan adamlar anlatabıldımmı yoksa herhangı bı sorun yok.o arabanın butun bakımları bendeyken yenı yapılmıştı A dan Z ye zamınında bu arabaya 0 bınen bı hasta 306 cı abım tarafından okadar kısa surede arıza cıkarıcağını zannetmem hıcbıryerının o aracın ayrıyetten bujılerıde orj bujıydı yenı takılmıstı 0 40 yağ ı yenıydı daha senı cok uzun zaman göturebılrdı ama bılmem sana sölemedılermı keşke onlara harcıycan parayı başka yerlere yatırsaydın yükleme işini kolaylaştırırdı
@kutsal
neyse boşver kardeşim, inşallah güzel bi şekilde yapıp yürüteyim videolarını izleyelim keyif alalım:icon_tup:
@EMG
emre egzosla daha fazla uğraşcak halim kalmadı normalde coktan arabayı bitirmiş olmam lazımdı aksadı işlerim yüzünden egzosun görselliği inan hiç umrumda değil:D
@EREN34
aynen abi, kaan abinin dediğini yap yaptığını yapma:D :D
@ER
erel msn'de filan denk gelemedim tel'de yok arayıp soruyım nasıl yaparız diye. direk servisi aradım.
ama dursun sende teflon conta kesicez bi-iki hafta sonra alırım onu senden suan kullandığımı atarım :D 6lira bişey zaten aldım hatta koy kenarda dursun:)
ben alırdım seve seve, parça alırken haber verseniz ortaklaşa getirtsek. Bu arada Bonnet, Bumper, Headlights, Body Kits, Spoilers, Radiators dan far, stop, spoiler ve yan sinyal aldım, daha yola çıkmadı. Bir şeyler almak isteyenlere duyurulur.
Birde http://www.powerflex.co.uk/ den bir kaç parça bir şey
jant bı ultraleggera fena olur dyorum :D
Yok kanka lensonun bimodelini kullanıcam sadece roll'de kullanıcam o jantları ya. o yüzden görsellik öneml dğeil.