-
Şanzuman hayal benim için... :)
Ama headers'ı ciddi düşünüyorum. Ağustos ayı içinde duruma göre değerlendirme yapıcam.
Denemek istiyorum headersı. Bu ay sonu ve temmuz başı aracı eksiksiz hale getiriyorum inşallah chip dahil bu arada dipnot olarak ekliyim :)
-
yap bakalım belkı japı beklemeye alırım bıraz 306 yla ılgılenırım :D
-
İlgilen artık şu 306 GTI-6'yla :)
Yürümüyor diyenlere inat yürütüp piyasasını arttıralım kardeşim, kıymeti bilinsin bu ''spor'' arabanın ;)
Zaten yavaş yavaş fiyatları ucmaya başladı :)
Temizleri hak ediyor:icon_tup:
-
valla ılk ısım polısh yaptırmak olucak sonrası allah kerım bnm araba guzel bı parlaması lazm ama :D yaklasık 2 aydır garajda yatıo sadece 60 km yapmısım :D
-
Port polish işini istersen yardımcı olurum;)
Kaan abi TR çapında çok yüksek kaliteyle yapıyor bu işi haberin olsun, hemde uygun fiyatlara :)
-
tmm haber ederım yaptırırken nasıl hıssedılır bı fark hıssettınmı polıshten sonra
-
Çok ciddi anlamda fark etti ucuza en verimli modifiyelerden biri diyim sen anla;)
Siteden zaten takip edebilirsin yaptığı işleri.
JapanTuner nicki kardeşim. PPR Motorsports:icon_tup:
-
tmm bu ısı yapım ozaman sen arabayı parlatmak ıcın ne kullanıosun ?
-
Bi kardeşim var giricek arabaya daha hiç bi işlem yaptırmadım ben.
Yıkama sonrası için meguiars'ın cilasını aldım, fısfıs şekilde zaten.
önceki sayfalarda görebilirsin baya fark ediyor canlı tutuyor!
-
bnm en kısa surede GV yle JAP ı parlatmam lazım :D
-
Valla yarın bi aksilik olmazsa yapıcaz biz bakalım uygulamayı fotolarını koyarım zaten buraya :)
-
tmm guzel olucagı kesınde bu arada dynoya cıkıcanmı ?
-
Çıkıcam en son chipten sonra.
o2 sensörünü sıfırlıyorum, filtre kitini uzatıcam sisin oraya ondan sonra chip inşallah.
Ay sonu veya temmuz ortalarında bitmiş olucak.
Sende filtre sistemi nasıl fotosu filan var mı?
-
valla bende sısın ordaydı crm suat usta sıtemı gorunce boruyu kısalttı ve daha guzel oldu gıbıme gelıo araba
-
Fotoğrafı var mı acaba?
Bizde sisteme değişik bişey düşünüyoruz aslında sisin oraya indirmekten ziyade aküyü bagaja alıp, ama sisin oraya indirmek en kolayı olduğu için bilmiyorum napıcağımı.
Kaan abiyle bakıcaz icabına inşallah.
-
yok ya motor ıcı temızlenmedıgı ıcın cekmemıstım
-
-
bnmkıde bu sıstemın aynısı yerı fılan aynı hemen hemen
-
Erel benim sistemde aynı boğazdan direk aşağı iniyor, iyi bi sistem değil direk sıcak hava çekiyor. Yanıyor filtrenin kendiside, borusuda radyatör hortumu üzerinde çünkü temas halinde. Radyatörde direk önünde bayıyor arabayı bence.
Kafamızda ki düşünce direk kısa bi düz boru boğazdan, çıkma far alıp ortasını boşaltıp bi boru sistemiyle filtreyi direk soğuk havayla beslemek.
Ayriyetten 100-105de fan açıyor arabayı 90 da açan müşür alıcaz, bi deneyimin var mı bunla ilgili?