JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Kutsal sürekli eski sahibinden nerede bahsetmişim kardeşim? Bana arabayı ilk aldığımda pm attığın zaman söyledim bakımları, modifiye işlemi bilinçsizcce yapılmış araba güç kazanmak yerine güç kaybediyor diye bunun neresinde kötülük var??
Ufak tefek eksikleri var Eski sahibinden hiçbirşey geriye kalmıyor, kendi bildiğimiz şekilde, en bilinçli bakımı yaparak gidiyorum.
Eski sahibi sessiz sakin bi abi, arabacı bi adam değil:icon_tup:
Onu kötülüyormuşum gibi bi hava oluşturma dostum, sende öyle anlıyorsan yanlış algılıyorsun:icon_tup:
Aracı ondan aldığım haliyle şuan ki hali arasında dağlar kadar fark var bunu da söyliyim.
O kadar kötü bakılmadığına inanıyorum derken ben detaycı adamım ufak tefek eksikleri çoktu arabanın ki hala var, önce motor diyoruz ama biz:icon_tup:
Spoon mevzusuna gelince ben gündelik orj jant dışında bi jant kesinlikle düşünmüyorum. Tamamen yürütmekle alakalı mevzu o olay ki zaten spoon koymuycam lensonun bi modelini kullanıcam.
Egzos konusu sana göre olmaya bilir bana göre nokta oldu burada bu cümleyi kullanmanın amacı nedir onu da anlamadım :icon_tup: