manuel fan kontrole örnek :D
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5404701_n.jpg
en solda görünen üçlü düğme.
üst konumda müşüre bağlı
ortada full kapalı
altta sürekli açık :D
Printable View
manuel fan kontrole örnek :D
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5404701_n.jpg
en solda görünen üçlü düğme.
üst konumda müşüre bağlı
ortada full kapalı
altta sürekli açık :D
Vay onu full kapalıda unutum kadrana bakmayanın haline. :D
Roll için mi yaptırmıştın kanka bunu?
Manuel olayı hiç gelmemişti aklımıza ciddi iyi bi sistemmiş:D
melih abinin verdiği bilgiyi bilmediğimden müşür değişiriz diyordum gerek kalmadı.
ben yaptırmamıştım bana hazır yapılı geldi.
faydasını gördün mü desen ilk gazlamalarda çok deil ama 3. 4. gazlamadan sonra farkı hissediliyordu.
Honda da zaten 90da fan acıyo kanka sen roll sırasında kaç derecede açıyordun ki bunu sürekli açık hale mi getiriyordun fan açmaya yakın:S kullanımı nasıldı yani.
Pug'lar da faydasını honda'da olduğundan cok daha fazla görceğime eminim diyorum ya 100de fan acıyor pug'lar :)
trcih senin :D
306 sevdiren up306 dır bana sagolsun emre olsun burak olsun hadi sunuda deneyelim bunuda yapalım deyip cok fikirlermizi paylaşmışızdır o zmnki imkanlarla 306 nın nasıl yürüdüğünü coğu insanlar gördü kimseden doğru bilgi alamıyosun deneyerek görüyosun. 306 yürümesi her zmn mutlu etmiştir beni :) sevdiğim araçlar arasında ilk gelir .
sanruffun bozulursa muracat erel çook sökmüşlüğü vardır :D:D
panpa ben gazlarken kapatıyordum fanı. sonra yavaşlamaya başlar başlamaz sürekli açık konuma alıyordum bi süre. tekrar basıcaksak tekrar kapatıyordum. amaç zaten gazlarken fan açmasını engelleyip elektrik çekmesini azaltmak. gerçi hondada çok problem olmuyordu. önden gelen hava yeterince soğutuyordu. o sadece bi önlemdi. tabi 4. 5. gazlamadan sonra ara ara açıp kapatmalar yapıyordu. onları engelliyordu işte
bi elim viteste bi elim direksiyonda bi elim fan kontrolde bi elim cam düğmelerindeydi. :D
Anladım kanka.
İnşallah iyi bi şekilde yürürde aracım, 306GTI-6'lar yürümüyor diyenleri mahçup ederiz.
UP-GV-SBL çok güzel örnek aslında yürüyen GTI'6'lara ama daha da fazla göz önüne cıkarmak lazım.
Kıymeti bilinmeyen araçlardan bana göre!
bızde cıkartırız GV SBL SS UP yuruturuz sonra anlar herkez degerını
filtre borunu siıcaktan korumak için tavsiyem sana evde kaloriferlerin arkasına kolulan 2 3 cm kalınlıgında yalıtım malzemsi vardır ısıyı baya keser bence onu ısıyı gelen yerlerle koyarsan biraz etkisini görürsün
melih@
Abi direk filtre sistemini değişeceğim için sarmıyorum şuan da. Yoksa dediğin malzemeyi yapıcam zaten:icon_tup:
TS GTI-6 var birde doğrusun;)
otimli@
Kardeşim UP noldu bilmiyorum valla ama karşı da SBL ve FZ'ler var iyi yürüyorlarmış. Geçeriz karşıya SS ve GV ile bakarız durumlara 4 GTI-6 olarak :D
Aslında ER GTI-6'yı da görmek istiyoruz ama gelir mi erel bilmiyorum yani :)
benm chıp ısı bıraz zaman alır yaptırana kadar ben aranızda boyle takılırım :D
Sende chip var diye biliyorum ben kanka.
Allah sohbetinizi arttırsın beyler:D
Bilgi paylaşımı alaydın bi 306 katılaydın be ya sende bizim aramıza :D :D
Ali can arkadaşımda DT plakalı 306 var bordo salı gecesi denedik çok güzel gidiyor. işleri bitirde bi deneyelim
Pejo sport egzantrikli olanı diyorsun.
Deneriz tabiki ;)
Normalde 7200de kesiyor da deviri açmamış olabilirler.
SBL denemesi vardı ordan kalmış aklımda chip var diye, belki yanlış hatırlıyor olabilirim de.
Daha öncede sormuştum sana :D
ykavcioglu@ yakıtı benim araba 45-50krş ş.içi gazlamalı.. o ne kadar yakıyor bilmiyorum
videosu varmı görek nası gidiyor? :)
bu chıp mevzusunu nasıl ogrenırım ya??
Murat@
Yok malesef denemeye çıkmadım hiç.
otimli@
Burak'a sorarak:D
0,50-1 lira arası..
aracın videosu var son ayarlardan sonra ekliyecektim fakat arkadaş telefonu yan tutmuş:)
Çok fazla yakıyormuş ya.. 1tl aşırı bi rakam
Ben hiç tanımıyorum ki.
melih nickli üye tanıyor onun arkadaşı işte. pm at bi ona (konuya post yazan melih)
zahuazh full'den benzin alanın bi daha ben taa :D:D 100 tl lik koydum 106 gti 190 km yaptım ışık yandı yemin ederim kolonya bildiğiniz ya
ben full ıstasyonu gordugum zaman yolumu degıstırıyorum :D
Abi ne full'de ne işin var gözünü seveyim :)
Shell-97oktan şaşma;)
musur olayını yap kesinlikle, ben erel e çok defa söyledim musur sistemine ve manuel fan yaptır diye ama dinleyen kim..tofaş 87-90 tak yola devam..2.0 motor yaz aylarında çok fan açıp kapatır ama önemli olan motor saglıgı..
yaa fulle işim olmaz mecbur kaldım diorm shell 97 tabiki yoksa