hzuahzau tabirde hata olmasın diyosun yani abi
I Love My GTI-6 hehehe![]()
hzuahzau tabirde hata olmasın diyosun yani abi
I Love My GTI-6 hehehe![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
valla tek bişey söyliyeyim...benimde param olsaydı vti alacağıma bunu alırdım aynı özellik ve fazlası var...tipide benim çok hoşuma gidiyor arkadaşımda vardı bende crx yokken onla gazlıyoduk orjinal egzosla bile iyi patlatıyodum![]()
SENSİN.
vti sahibi olmuş biri olrak söylüyorum her türlü vtecten üstün bi araba.
gidiş olarak aynı veya biraz bu önde f.e.h'a karşı f.e.chip ile . jantlar spoon koyulup yürüyenden 20kg atarsanız vtecten güzel bi şekilde önde olur![]()
ben vti 306 yla bi denemem vardı ...ikisiyle aynı anda bastık 306 geçmişti...
örnek olarak : vti da hıdır komple egzos filtre beyin var
306 da düz boru ama patates borular vardı filtre çip , bende hıdır yoktu burda
honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire
SENSİN.
heyecanlanıyorum Alican hazırla şu arabayıda bikaç video koy...sana bilenen çok gördüğüm kadarıyla...
306 nın gücünü göster...gurur duyalım...piyasası artsın..
![]()
ayrıca FHE vteci o kadar büyütme bence 1-2 si dışında öyle hafifletme filan yapmadan ayırırsın...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
ya arabadan arabaya fark oluyor biliyosun o yüzden en sağlıklı hale getrip en sağlıklı arabalarla denemkte yarar var halil..
yiğidi öldürüp hakkını yemiyceksin
teşekkür ederim abi sağolun.
abi önce bi arabanın sağlık durumuna bakıcam.
sensörler kompresyon filan ne durumda ondan sonra bakımlarını yapıcam yağ,yağ filtresi değişicem enjektör temizleticem denemeye çıkıcam sonra.
daha önce gti-6 ya binmedim hiç o yüzden sağlıklısı nasıl gider bilmiyorum. ama tepkileri ivmelenmesi filan güzel maşşallahı var yani...
Hayırlı olsun araç çok güzel,,güle güle kullanın.
bakımlar yapıldı ufak tefekyağı 5-40 castrol edge,Oem yağ filtresi,Oem benzin filtresi,Oem buji,arka fren balataları,eksik olan çamurluk çıtası alındı.
yakın zamanda enjektörler temizlenecek, oksijen sensörü değişecek yine bakım amaçlı.
filtre borusunuda sarıp, chipsiz olarak denemelere çıkıcaz kısmetse![]()
hadi bakalım kolay gelsin..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Abi bugun canlı canlı gördüm. Maşallah basıklığına kurban.![]()
Maşallah Alican, canlı görüştük tanıştık aracı da inceledik çıtırdan benim konsolla ilgilenmem haricindeFiltre sargısının getirisi güzel olucak, diğer işlerde tamamlanınca keyfine doyum olmaz
Maşallah tekrar![]()
sağolun arkadaşlar. çk teşekkür ederim.
ahmet araba pisti oğlum fazla bakmasaydın lan
jdm vti...
alican bende beklıyorum senı denememız nasıl olcak acabaintegra ıle denemdın kaçtın bunda kaçma
hahahahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)