Vay onu full kapalıda unutum kadrana bakmayanın haline.![]()
Vay onu full kapalıda unutum kadrana bakmayanın haline.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Roll için mi yaptırmıştın kanka bunu?
Manuel olayı hiç gelmemişti aklımıza ciddi iyi bi sistemmiş
melih abinin verdiği bilgiyi bilmediğimden müşür değişiriz diyordum gerek kalmadı.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ben yaptırmamıştım bana hazır yapılı geldi.
faydasını gördün mü desen ilk gazlamalarda çok deil ama 3. 4. gazlamadan sonra farkı hissediliyordu.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Honda da zaten 90da fan acıyo kanka sen roll sırasında kaç derecede açıyordun ki bunu sürekli açık hale mi getiriyordun fan açmaya yakın:S kullanımı nasıldı yani.
Pug'lar da faydasını honda'da olduğundan cok daha fazla görceğime eminim diyorum ya 100de fan acıyor pug'lar![]()
trcih senin![]()
306 sevdiren up306 dır bana sagolsun emre olsun burak olsun hadi sunuda deneyelim bunuda yapalım deyip cok fikirlermizi paylaşmışızdır o zmnki imkanlarla 306 nın nasıl yürüdüğünü coğu insanlar gördü kimseden doğru bilgi alamıyosun deneyerek görüyosun. 306 yürümesi her zmn mutlu etmiştir benisevdiğim araçlar arasında ilk gelir .
panpa ben gazlarken kapatıyordum fanı. sonra yavaşlamaya başlar başlamaz sürekli açık konuma alıyordum bi süre. tekrar basıcaksak tekrar kapatıyordum. amaç zaten gazlarken fan açmasını engelleyip elektrik çekmesini azaltmak. gerçi hondada çok problem olmuyordu. önden gelen hava yeterince soğutuyordu. o sadece bi önlemdi. tabi 4. 5. gazlamadan sonra ara ara açıp kapatmalar yapıyordu. onları engelliyordu işte
bi elim viteste bi elim direksiyonda bi elim fan kontrolde bi elim cam düğmelerindeydi.![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Anladım kanka.
İnşallah iyi bi şekilde yürürde aracım, 306GTI-6'lar yürümüyor diyenleri mahçup ederiz.
UP-GV-SBL çok güzel örnek aslında yürüyen GTI'6'lara ama daha da fazla göz önüne cıkarmak lazım.
Kıymeti bilinmeyen araçlardan bana göre!
filtre borunu siıcaktan korumak için tavsiyem sana evde kaloriferlerin arkasına kolulan 2 3 cm kalınlıgında yalıtım malzemsi vardır ısıyı baya keser bence onu ısıyı gelen yerlerle koyarsan biraz etkisini görürsün
melih@
Abi direk filtre sistemini değişeceğim için sarmıyorum şuan da. Yoksa dediğin malzemeyi yapıcam zaten
TS GTI-6 var birde doğrusun
otimli@
Kardeşim UP noldu bilmiyorum valla ama karşı da SBL ve FZ'ler var iyi yürüyorlarmış. Geçeriz karşıya SS ve GV ile bakarız durumlara 4 GTI-6 olarak
Aslında ER GTI-6'yı da görmek istiyoruz ama gelir mi erel bilmiyorum yani![]()
Sende chip var diye biliyorum ben kanka.
Allah sohbetinizi arttırsın beyler![]()
Bilgi paylaşımı alaydın bi 306 katılaydın be ya sende bizim aramıza![]()
![]()
Ali can arkadaşımda DT plakalı 306 var bordo salı gecesi denedik çok güzel gidiyor. işleri bitirde bi deneyelim
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)