Hahaha kapagin bide canlisini gorun fena olmus ya kaan kardesimin eline saglik alicaninda kesesine bereket ss bende bekliyom seni![]()
Hahaha kapagin bide canlisini gorun fena olmus ya kaan kardesimin eline saglik alicaninda kesesine bereket ss bende bekliyom seni![]()
Kapak on numara olmuş yapanın eline sağlık , araç hala çıkmadımı?
Arkadaşlar hepinize teşekkürler.
Bazı şeyleri fazla beklememiz, bazen benim maddi durumdan ötürü geciktik.
Kahrımı çeken ustalarıma teşekkür ediyorum, dargınlıklarına da ayrıca üzülüyorum.
Hep bu hafta demişiz bi türlü cıkaramamışızYarın subapların işlenmesi bitiyor. Kapağı ahmet ustaya götürüp montajı yapıcaz inşallah.
İşimiz bi üst kapağın takılmasında yani sonundayız da işin bi türlü çıkamadık
Geç olsun güç olmasın artık diyorum.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
onu temenni ediyorum zaten, işimi gücümü çok aksattım büyük maddi ve manevi harcama yaptım, arabaya kendimden cok sey kattım yani, emeğim büyük.
inşallah sorunsuz hakkıyla giden örnek bi gti-6 cıkartırızda emeğimizin karşılığını alırız.
Allah razı olsun sağol
maşşallah güzel görünüyor. marş ne zaman alican?![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Sağolasın abi.
Bugün 1 saat öncesi itibariyle AHM Performance Ahmet usta'ya kapağımızı bıraktık.
Pazartesi toplamaya başlıycak, hafta ortası yoldayız diye umuyorum
headersta lazım olucak gibi bakalım.
bu arada otto985 nickli batuhan kardeşime çok teşekkür ediyorum beni karşıdan buraya kadar getirdi işini gücünü bırakıp. Allah razı olsun kardeşim .
Kanka bas marsa Allah in izni ile bende parcalarimi bekliyorumdarisi basima hafta ortasi sokucem bende ss le takilicaz artik hem rodaj yapariz
![]()
çok bekledik, çok emek verdik, çok para ve zaman harcadık.
inşallah karşılığını alırız arkadaşlar, sağolun![]()
motor toplandı, arabaya koncaktı fakat otoparkta aracın arkasına tır çekince aracı otoparktan cıkaramadı ahmet usta
bugünde işleri vardı biraz yarın çıkarırız kısmetse. foto moto bişeyler çekicektin usta naptın millet merak ediyor
yapmadık abi.
abi biz onu 2 ay önce yapıcaktık zaten kaçar mı bizden?
verdik adama ,adam 3 hafta emmeye dokunmadı sinirlendik aldık geri, yapıcaz o işi. onun getirisi çok iyi olucak.. şimdi bilerek dokunmuyorum beyinden öncesi ve sonrası dğer görmek istiyorum çekilen hava miktarındaki farkı yani.
etkisi çok çok çok iyi geçen senedir aklımızda vardı bizim tutar tutmaz deneyim dedik ve sonuç çok iyi oldu iyi usta şart ve ona kaynak yapmak tuturmak sıkıntı içine akıtmaması gerkli kaynağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)