Hep Motor Üzerine Görmekten Sıkıldık Konularını Aslanın, Yeni Parlak Güzel Resimlerini Bekliyoruz SS Allah Kaza Bela Vermesin....
sağol rıdavan teşekkürler kardeşim. motoru cıncık yaptık dışı eksikti şimdi dışınıda yapıyorum işte
batu ani kararların adamıyım biliyosun, kapak açtık işliycez diye piston koydum, dünde dedim arbayı komple boyatcam saat 8de gittim boyacıma al arabayı dedim durup dururken hahah![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
oğlum piyasa arabası mı buboyadan cıksın bol bol foto yaparız kanka ya ayıpsın.
Bu gün gördüm boyacının önünde.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kanka ön arka tampon boyatıcaktım birde sol arka çamurluk. dedim yarım yamalak yapmayalım ton farkı olur olmaz şüphesi olmasın bütün olsun. iyi de oldu ya pasta cila detaylı temizlik vs vereceğim para + ön arka tampon ve sol arka çamurluk boyatma parası vereceğime 3kruş fazla verdim komple boyattım![]()
Hayırlısı olsun Alican, benimde aklımda boyatmak var, itb+beyin hazır son bir kaç parçamı bekliyorum sonrasında duruma göre boya olabilir zira folio yu söktükten sonra bir türlü içime sinmedi boyası.
sağol abi komple boya iyidir ya.
abi itb hangi marka aldın? beyin ne aldın?
egzantrik olmadan takma sakın.
hard bi egzantrik al ve mekanik iteceğe geç kesinlikle.
kaputada bi şekil yap direk havayı ver verim çıkma kaput alıp kes biç yap.
garajınıda iyi seç derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)