arkalar yayları kestik önler coil...
yarın spoiler çıkıyor bir aksilik çıkmazsa...
teşekkürler güzel dilekleriniz için...
140 liraya doldu şehir içi 750 km yaparsın diyor yol bilgisayarı çok geç kaldım dizel araç için... :D
Printable View
arkalar yayları kestik önler coil...
yarın spoiler çıkıyor bir aksilik çıkmazsa...
teşekkürler güzel dilekleriniz için...
140 liraya doldu şehir içi 750 km yaparsın diyor yol bilgisayarı çok geç kaldım dizel araç için... :D
hayırlı olsun maşallah :)
kazasız belasız rengi ile basıklığıyla on numara
maşallah çok hoş insanın fiesta alası geliyor :) kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah
teşekkürler arkadaşlar... günlük kullanmak adına alınabilecek araçlardan biris ekonomi hat safada çok memnunum...
maşallah kanka çok güzel oldu yavru:D
maşallah çok güzel görünüyor :)
Maşallah çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin rengide 10 numara zaten kırmızı olsun 5 lira fazla olsun :D
teşekkürler arkadaşlar...
Çok şık maşallah kazasız belasız
bilo'yu yapmadılar bari sen yap.şu titaniumları beyaza boya tadından yenmesin şu araç
konuyu ılk acıpda o fotoyu gordugumde olay bıttı :D gercekten cok tatlı .. kırmızı ayrı duruyorz zaten .
çok iyi maaşallah.....
maşallah guzel duruyor
Farların içindeki füme olan yerleri siyah yap arabanın önden görüntüsü çok çok daha güzel olur beğenmezsen çıkması 100 150 tl birşey kaybetmessin:)
rengi cok guzel buna bide koltuk aldın mı ohhhh vala :)
Ya bu aracların vergısı ne kada pekı
Yiğitim maşallah kardeşim canlı canlı daha güzel duruyor :) Spoiler ile daha bi şık olcak allah kaza bela göstermesin kırmzı bi ayrı duruyor ya :)