aynen Bilodan daha basık :)
Printable View
hocam bigün bende basarsam aracı beyaza boyucam bu titanium'ları sizden farklı olucam inşallah.o gün umarım sizde beğenirsiniz :D
masallah cok tatlı olmus =)
Çok güzel olmuş basıklık on numara
Ön koltuğu yatar yapmak ıcin iki tane pim var onları sökerseniz yatar oluyo ben kendim yaptım haberiniz olsun
masallah kazasız belasız
mukemmel bır sadelıgı var arabanın cok begendım mod bence bole olmalı sade ve guzel kazasız belasız bınmek nasıp olsun
koltuğu sökün dışarı alın alt mekaniği bıraz ınceledıgınızde ıkı adet pim perçinlenmiş oraya bir sağda bir solda onları fark edıceksınız onları matkap ile kırdım ben su an koltuk one yatar şekilde çalışıyo sorunsuz eğer yapamam dıyorsan intero diye bır fırma var bursada ınternetten ulaşabılırsın onlarda kargoyla gonderdıgınde halledıyolar mekanıkde takıyolar kılıt falan
maşallah efsane olmuş :D
arkadaşlar aracım nazara mı geldi ne oldu bilmiyorum park halinde sanayide sol arka çamurluğuma kaza darbe aldım :(
http://img804.imageshack.us/img804/3...0520111780.jpg
ah be kardeşim ya nazardan başka bişey değil valla allah beterinden korusun geçmiş olsun yiğit.
geçmiş olsun yiğit allah daha kötülerinden korusun
geçmiş olsun :(
:D doğru diyosun kardeşim bende memnunum ama annem babam inip binemiyor bi diğer sebep abs ve klimam yok o ikisine fena takık durumdayım.ama az kaldı zaten satmaktan vazgeçicem.bide beyaza boyadık mı tamamdır :D:D
Büyük geçmiş olsun nazara geldi kesin