arabanın ağır bir duruşu var stickerlar bozmuş bence.
haricinde çok güzel maşallah.
allah kazadan beladan korusun.
harika bir aracınız var maaşallah allah nazarlardan saklasın
ben bu tarz özel araçların orjinaline sadık kalmasını çok daha çekici buluyorum
mesela burundaki renault logosu orjinal görünümde olsa , bagaj kapağındaki ve ön-arka tampondaki orjinal olmayan sticker'ları sökseniz çok daha mükemmel olacaktır.
bir de bulabilirseniz şayet bronz renk speedline jant denemenizi şiddetle tavsiye ederim![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
bende elimden geldiğince orjinale sadık kalmaya çalışıyorum... stickerların yakıştığına inanıyordum ama yorumlardan sonra çıkartıcam galiba
jant konusuna gelince aklımda speedline bi broz jantı var sanırsamki aynısını düşünüyoruzyakında jantlarımı satılağa çıkartıcam zaten
bu arada burundaki logoya gelince çevremdeki bir çok kişi dediki logoyu farları scoopu siyah yap yaptık ama şimdide sizin gibi değiştir diyen arkadaşlar var kararsız kaldım bende...
logo olmuş yaw
zaten reno nun logosu bişeye benzemiyor.
bari siyah kaplı olsun.bu şekilde daha güzel bence.
maşallahıı var R19un allah kaza bela vermesin.
vakaba stckerinin yorumunu arkadaslarımız yapmslar onun dısında bence güzel olms
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
jdm sticker'ı dışında çok güzel maşallah.
geçenlerde tem'de gördüm sesi de çok iyi.. güle güle kullanın.
Tango-1 never dies.
Maşallah Spoon 'lar daha canlı tutmuş aracınızı şahsi zevkim bence o kaputtaki olmamış.. Kazasız Belasız![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
Herşeyi ile orjinal bir araç, Vtec altı bastığımızda 1 boy net önde oluyor ve 3. 4. viteslerde hafif açık camda egsoz sesi o kadar güzel geliyorduki sormayın. Kısa takıldığında vtec üstüde fena rakiplerini terletir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)