ayene ole saolasın tessekurler:)
Printable View
ben bu hacımı bırak yamurda cıkartmayı kisı:)n bıle cıkartamam kısın bı7 ay garajda yatar yazında hafta sonları bınmek ıcın cıkartırım ogun sırrkette bı arakdasım geldı cok ısırar ettı gezelım dıye oyuzden cıkarttım yoksa arac hep garajda saolasın tessekurler
maşallahh kız gibi daha bizimde ilk arabamız 124tü o günleri hatırladım birden :D
masllh cok tatlı arac :D
ihtiyar delikanlı=)
maşallah çiçek gibi=)
masallah ilk gunku kadar temiz .....
Maşallah.
Bende fotoğraflayayım bizdekileri.=)
maşallah çok iyi saklanmış kazasız belasız.
maşaallah araca tam bir nostalji havası estiriyo:)
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor ...
Geçen bi fotoğraf paylaşmışlardı aynı bu renk...Dedim TR'de bi tane böyle yok diye...Meğersem varmış... Maşallah çok güzel
cok guzel o dıreksıyonu hasta eder adamı kazasız belasız sonuna kadar saklarsınız ınsallah
Mükemmel çok beğendim maşallah,Satılıktı bi ara sanki ?
Maşallah...
Maşallah...
maşallah...
cok saolasın tessekurler allah nasıp ederse satmayı dusunmuyorum saklıycam bende babamın bana yaptıgı gibi ogluma kadar:)
cok saol fatıh tessekurler:) .. hala satıyorum ama ölesıne koydum ıste keyfe keder deli paralar istiyorum :D
cok saolun arkadaşlar:)
Bu arada öğlen Cuma'dan önce CNN Türk'te taksicilerle ilgili bir haber vardı.Yayınladıkları bantta lacivert bir Focus I geçti ve plakası VB 6028'di.Aklıma bu 124 geldi.Onun plakası da 27'ydi heralde dedim.Şimdi de pc'yi açtım;baktım;27'ymiş.Neden aklımda kaldı onu da bilmiyorum..:)
Maşallah böyle araçlara binmeye kıyılmaz ya
MAşallah tanıdık geliyo diyecektimki Beykozun aracıymış zaten ;)
Kazasız belasız sürüşler
hey maşallah kazasız belasız
maşallah:)
dogrudur kardesim :):)
cok saolasın tessekurler aynen ole binmeye kıyamıyorum sadece güzel havalarda biniyorum:)
evet beykozun aracı saolasın tessekurler:)
saolasın tessekkurler
tessekurler:)
bonus :)
can sıkıntısından öle bi denedik ama yakışmadı :)
http://i52.tinypic.com/34fms1v.jpg
Cık.Yakışmamış maalesef.En güzeli kendi jant kapakları.:)
arkadaki perde görünümlü ekipman dışında 10 üzerinden 1000.
maşallah kocaman. ;)