aynen öle yakışöadı denedık zaten ölesine bencede en güzeli orj jantları:)
o perde görünümlü ekipman söktüm zaten ara sıra takıyorum:)
cok saolun tessekurler:)
Printable View
maşallah allah nazardan saklasın yasına gore cok orjınal kalmıs :)
maaşallah çok diri duruyor allah kaza bela vermesin sütlü kahve rengide çok güzelmiş bitane bizde de var türkiyenin vaz geçilmezi bunlar ya :)
41 kere maşallah.
maşallah cok cok güzel. nefis. bende orjinalliğini cok beyendim ozellikle iç mekandaki sadeliği ve direksiyonuyla orta konsol cakmak yerinin ve o çevrenin orjinal kalması çizgilerini koruması cok guzel.
bende tekrar bi 124 sahibi olmak istiyorum doyamadan elimden kacırmıstım :( inşallah olur :)
aman abi öyle jantlara hiç gerek yok bozmayın bu orjinalliği gayet güzel eskileri.. :)
ya ben birşey sorucam. ne kadar yakıyor. 1.3 motor değilmi ustundeki ? lpg varmı varsa benzinde ne kadar tupte ne kadar yakıyor ?
yokmu bu aracın sahibi ? :D
dostum baya yakıyor ama hiç hesaplamadım az kullandıgım ıcın ve tüp yok aracımda ..
özenle korunmuş maşallah çok güzel kazasız belasız..
Maşallah :)
ne güzel orjinal 10 numara maşallah
masallah arac cok sirin ve ovguyu hakediyor
keske araclarimiza bu kadar detayli bakabilsek de
40 sene sonra da ayni saglamligini korusa
maşallah çok çok iyi :)
Araci bir cogunuz biliyo gozbebegim herseyim gibidir cok severek almistim 6sene once hic satmak yokken aklimda bir anda gitti hacim satali bi bir hafta oldu ins kiymetini bilirler
Cok saolun tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin ..
sizin bu araba al sat olayınıza hayranım valla :) şu vergi işi olmasa ben de bi ona bi buna yapmayı planlıyodum ama kısmet değilmiş :)