Masallah dıstan cok güzel ama içi için aynı seyleri söyleyemicem.Kırmızı direksiyon,koltuk ve piano black hiç hoş durmamış.Orjinal olsaydı cok daha güzel olurdu bence..
Allah kaza bela vermesin
Maşallah 10 numara bir araç..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
tşk ederim arkdaşlar
maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin.
yalnız önceki konudada belirtmiştim tampon altı için yine bişey düşünülmemiş galiba.bi liple kapatılabilirdi.
iç mekandaki kırmızının ton seçimide bence yanlış olmuş.o kadar çift renk e de gerek yoktu.
bunun yerine kırmızı dikişli direksiyon ve kırmızı dikişli vites körüğü daha şık olurdu diye düşünüyorum.başka bi eksiği gözükmüyor tekrar maşallah![]()
Abarth direksiyon şekli oem topuz olayı bence iyi.Koltuk renk uyumuda ok.Fakat iç mekan gözü yoruyor nedense:S Dış görünüş şık.Maşallah.16 jant+biraz daha basıklık daha başarılı olur benim zevkime göre.
Eski aracımdan 2 kare(16 jant+biraz daha basıklık konusunda fikir vermesi açısından)
![]()
küçüklüğümün hayalidir HGT. arac cok guzel maşallah. benmde gözüme takılan direksiyon cok kalın gibi duruyor ve komple siyah olsa daha iyi durur bence + lip
Senin hosuna gittiyse sorun yok.Ama torpido kapagı havalandırmalar falan biraz fazla olmuş sadece orta kısım olsaydı yine iyi olabilirdi.Herkesin zevkleriMemnunsan problem yok.
Ayrıca imkan varmı bilmiyorum ama marea tamponu acayip sekilde güzel duruyor bunlarda.
@EREN34
Seninkide cok güzel duruyor valla.Şöyle temiz biseyler bende cok istiyorum![]()
@Caner--Orj jant biraz içerde kalıyor ondan göz doyurmuyor.Flanş atsan araya daha güzel olurBu arada oem jantların kıymetini biliyorsundur umarım
16 jantlada yerlan bir oluyor(ön çamurlukları azıcık açmak istiyor) Fotolarda coil %75 seviyelerde
Bu arada aramızda kalsın rabbimden hep kırmızı ve sunroof'u olan araba istedim.Sonunda sunroof'lu oldu ama kırmızı henuz kısmet olmadıAllah kaza bela göstermesin kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)