@ dmts sağol dostumyarın kısmetse giriyoruz dynoya ve chipe sabahtan, gelişmeleri paylaşırım
@ u. kurt teşekkür ederim güzel yorumun için![]()
@ dmts sağol dostumyarın kısmetse giriyoruz dynoya ve chipe sabahtan, gelişmeleri paylaşırım
@ u. kurt teşekkür ederim güzel yorumun için![]()
Su canım memleketimde bide yarı fiyatına düşmese ikinci elleriMasallah cok güzel ancak içindende bi foto olmalı
![]()
Birkaç resim daha, içeriden ancak bunları bulabildim... Yarın kısmet olursa dyno resimlerini de eklerim![]()
bunların arka lastikleri orjinal halindeyken bile çok güzel kambere yatıyor![]()
Bugün aracın yazılım işlemini yaptırmak üzere Mehmet ustaya bıraktık. İlk bir dyno testi yapıldı. Ben başka bir işim olduğundan başında duramadım bir iki foto çekip çıktım. Sonuçları öğrenince biraz şaşırdım biraz üzüldüm biraz da sevindim açıkçası. Araç dyno'da 130 hp 260 nm (fabrika verisi 150 hp 320 nm tork) değerlerinde çıkmış. Mehmet usta turbodan istediği tepkileri alamadığını söyledi ve turboyu kontrol ettiğinde kurumlaşma olduğunu bir bakım gerektiğini söyledi. Bu yüzden şimdilik fazla yüklenemedik yazılım olarak. Şuan 140 hp civarlarında bir güç ve 300-330 nm civarlarında bir tork üretir hale gelmiş motor. Hissedilir fark var yine de tabi, birinci vites daha seri bitiyor ve 1500-1600 devir civarlarında çekiş hissedilir derecede artıyor. 1 hafta sonra bir turbo bakımına ve yazılım güncellemesine gidilecek tekrar. O zaman daha performanslı ve sağlıklı olacağını düşünüyoruz. İyi ki Mehmet ustayı bulmuşuz, bugüne kadar ağır bakımda bile turboya bakmamış servisler...
Güzel Maşallah
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah gideri var aracınufak ayrıntılarla hoş şeyler cıkarabilirsiniz..
Teşekkürler, araç sırf bana kalsa çok şey yapılır da... : ))
Fabrika verisi 150 hp 320 nm tork olan aracın 130 hp 260 nm çıkması çok farklı geldi... Mehmet usta dyno'da kalibrasyon sorunu var biraz dedi ama bu kadar da fark eder mi acaba?
Dyno'dan bir iki kare...
Video da var ama öylesine tekerlek dönüyor pek bir anlamı yok diye boşuna yükleyip siteyi yormiyim dedim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)