M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
piston egzantrik felan derken çıkması lazım![]()
arkadaslar oncelikle cok tesekkurler.arabam suan standart sadece turbo var.motora girmedik hic.biraz sıkıstırma dusuruldu conta fln...bizde bu kadar guc elde etmeyi beklemioduk acıkcası.0.5 barda 212hp 252 tork elde ettik.bide vtec enjerkoru var ama yetmior.onun icin rc 440cc lik aldım ama daha takmadık.suan icin yakıt tuketimim orta bi kullanımla 240 fln.17" jantları cıradık 14leri taktık 180 binlere kadar dustuvtec yapmakta cok seytanice(TURBO) ama ben memlunum.su ana kadarda ole can sıkıcı bi sorun cıkarmadı. BECAUSE TUNİNG BY BAR HONDA
![]()
walla o kadar cok kaptırdımki tam olarak giren cıkan bilinmio.yaklasık 3,5 gecti sanırım.ama en iyi ornek daha yeni enjektor aldım gerekiodu cunku.zamanla illaki gerekecek sey cıkar...
Kazasız,belasız.
maşallah süper duruor..
O heyecanı bizimle paylaşsan nasıl olur diğer videoları da videolar bölümüne atsan çook hoş olur ayrıca hondayı rolling de geçmek bi raz zor zaten yakında size manyak videolar atcam göreceksiniz ayrıca araban tam kıvamında tam görmedim ama güzel kazasız belasız kullan inşallah...![]()
guzel rakam cıkarmıs... 0,4 barda 192 veren bı rex var bızdede saglam yuruyor aletler. kazasız belasız kullanmanı dılerım
çok güzel olmuş kazasız belasız cuf cuf lamalar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
araba güsel yürüyüo. motor da daha boş gibi biras da kasabilirsin,
extradan piston piston kolu fln getirdinizmi ?
kazasız belasız kullanman dileğiyle...gerçekten çok iyi bi güç elde etmişsinn arabada çok hoş görünüyo...koru sitesinde oturuyosun galiba oralarda görüyorum arabanı..........
erdem harikasın japon kardesliği japonlara kafa tutulmaz almanlar ==))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)