bu motor yeter işte nolucakki yani.
maşallah diyorum.![]()
bu motor yeter işte nolucakki yani.
maşallah diyorum.![]()
70km ümraniye sapağında basmışınız 200 ü kavacıkta görmüş olm bu ne 1.6fsi da bizimi kekliyonuzhatta miami nin a3 1.6fsi ı vardı o bile daha iyi kadran indiriyodu bee auheueha
ama havuz kenarında yattığından olabilir ciğerleri klör tutmuş
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
hiç basmasaydınızda insanlar 1.4tsi böle bilmeseydi![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bende tam bugün video çekiyodum sarjım bitti.yarın filan çekeyimde karşılaştıralım bende ekstradan son susturucu var birde.ama sportback benimki+18 jant var.araba gitmesi gerektiği gibi gidiyor.sanırım downpipe dan sonra hep o arızayı veriyor.bendede öyle.yazılım değişti düzeldi dedim iyice basınca benzin bitti tabidoldurdum arabaya bindim kontagı açtım yine aynı b.ku yedi
![]()
enteresan bir cızırtı söz konusu ama benim hoşuma gidiyor, üst devirlerde daha da güzel gelior o ses. yazılım aynen soft- ne olur ne olmaz diye fazla agresif bişey yapmadık. bir iddia olmadığı için olabilidiğince sorunsuz-keyifli bir araba haline getirmek istedik.
sinyale gelince, 150 tl diyolar, tampon mampon inicekmiş. bir tane kırmızı a3 yapmış 150 liraya. amerikan sinyale 150tl verilir mi yahuhayırlı işler deyip çıkmıştım dükkandan.
s line panjur ve arkaya difüzor yapılacak yakın zamanda![]()
s-line panjur dediğimiz piano black mı boyancak?tampon filan inecek yani.
video çektim nasıl atarız
Maşallah Arda güzel duruyor allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
YouTube - Kana olmadı adam gibi bi yolda tekrar çekmek lazım. bi de 0-100 var o daha bomba ,mahallede denedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)