hayırlı olsun
maşallah
Printable View
hayırlı olsun
maşallah
güzel araç maşallah
arkadaşlar nedir bu kıskançlık ben anlamadım burda hep böyle birbirinizimi yiyosunuz :) :) ben spec leri verdiğimi sanmıyorum benim adıma yazanlarda boş yazmasınlar önce gelelim 0.7 de 350 hp e ben böyle birşey söylemedim genelde 0.7 de kullanıyorum dedim evc yi kapatınca 0.7 civarı basıyor bilmeyen arkadaşlarım öğrensin artı ayarını içerden ben yapıyorum ister 07 basarım ister 1.5 basarım 1.3 te 400 veriyo diyede birşey söylemedim nerenizden uydurdunuz onuda çözemedim şimdi gelelim gerçeklere aracımın ürettiği güçe 430 hp ama şanzımanım orjinal olduğu için 350 sini kullanabiliyorum 1.3 barda aracımın zamanında çok canlar yaktığı belli oluyor bazı arkadaşlar kafalarına göre aralarında espiri yapmaya çalışmışlar ama kendilerini küçük düşürmüşler bir arkadaşımız sormuş intercoolerı turboyudamı bilmiyosun diye kırmayalım söyliyelim 12 litre intercooler var 2.5 sti turbosu kullanılıyor komple yataklara kadar motor forgetli
Maşallah , Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok yakışıklıymış :)
Hastayım bu kasalara.
Satıldı ama kısa zaman sonra alıcaz tekrar temizinden bir gc8 .
temiz gc8 bulmak çokkk zor zaten.
onu bunu bırakın araba zevk veriyorsa tamamdır .
o motorun rölantideki sesi bile heycan verici.
hayırlı olsun :)
bir arkadaşız 3 üçün beşin lafınımı yapıyosun sana 400 olsun 30 da bırak abartalım :)
khan yazar kac olacagini...
Genelde tartışmalara bakar isek, pek bu konulara yazmak istemiyorum, ancak 2.5 sti turbosu vf 48 idi yanılmıyorsam ve verdiğiniz intercooler hacmi itibari ile bir hayli lag yaratır 2.2 stroker kitiniz yoksa ki onda'da yaratır egzantrik yok ise. Evc yi kapatırsanız 0.5 bar basar
Edit; Umarım olmaz ama! her an 3.dişli kırılmasına hazırlıklı olunuz.Selamlar...
açıkçası ben hep borularıda hesaplarım yanlız intercoolerı hesaplarsak 10 litreye yakın çıkıyor
arkadaşım kimse sana kötü bişey demedi, sen daha nasıl bir araç aldığını bilmiyorsun aracında ne olduğunu bilmiyorsun ve bilmiş edasındasın, evc yi yeni keşvettin sanırım. burada yazı yazanların birçoğu bilgi sahibi, şunuda açıkca söyleyim eğer senin aracın gerçek 350 hp ise ve şanzumanın oem ise senin çoktan kırmış olurdun ;)
dostum bir akşam gelde 350 veriyomu vermiyomu rollingde anlarsın bune arkadaş söyliyeceğiniz hayırlı olsun demek uzatıp can sıkmayı nekadar seviyosunuz ben aracı alırken spec lerine bakmadım daha önce 270 hp fr ım vardı ona göre gidişine baktım arada dağlar var bırakta 350 hp i anlayalım aldığım adam mahir bu adamların nasıl araçlarına baktıklarını ve genelde kaç hp araçlar kullandıklarını burdaki herkez bilir kıskançlığı bırakın biz dostluk peşindeyiz