ALLAH razı olsun olay budur :)
Printable View
ALLAH razı olsun olay budur :)
ali biz işi düzelttik bir sen eksiktin
yah olum hele bi dur yaaa ikidakka yerinde duramıyon bi sakin hayırlı olsun K nın nasıl gittiğini herkez biliyo mahirden öğren speclerini koy millet ona göre yorum yapsın 400 diyim sen anlarsın demekle anlaşılmaz yavrucum sonra burada milleti yanlış anlıyosun yaz bizde bilelim speclerini sana seviyorum cupracı osman değiştirmicem olum telefondaki ismini yeterya cupra kalacak:D
allah kaza bela vermesin, masallah cok güzel
Valla inan ne diyosun anlamıyorum evc mvc 0.6 bar bilmem hiç subarum olmadı.
masallah kazasız belasız
kardeşim öncelikle tekrar maşallah kazasız belasız kullan.Fakat burda kıskanc dedıgın ınsanlar bu forumda bu lafın gıdebılecegı en son insanlar onlar nasıl bır setupa sahıp oldugunu ögrenmye calıstılar.Amaçlarıda belki yeni birşey vardır,yeni turbo yada herneyse bunu ogrenmek.
Bir çeşit 2.5 sti turbosu yok bıldıgım kadarıyla vf48 vf39 vf43 tabi diğerlerne nazaran daha lag lı degılde daha az daha volumlu gibi gelir bu tarz turbolarla yakıt olmadan 400 hp lerı gormek turkıye sartlarında biraz zor yanı ben senin arabanı kotulemıyorum ip gibi duruyo arkadaslar birazda bunu ızah etmek ıstemısler sana
Kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Daha önce uzun süre impreza gtye binmiş bir olarak senin aracın setupını biraz tehlikeli buldum nacizane tavsiyem aracını biraz tanı,motor,şanjıman ve yürüyen durumunu tanımaya çalış hatta sağlam bir usta yardımıyla ondan sonra gazlayıp keyif almaya bak,yoksa başta şanjıman ve motor olmak üzere ciddi rakamlarla seni üzer ayrıca aracının gücü ile alakalı 400-430 vardır veya yoktur demiycem ama Gc8 lerde 325-350ps güç almak için altyapısı sağlam bir forget motorun yanı sıra setupa uygun fmic.ecu enjektörler ve usta ellerde güzel bir ayar ve kaliteli yakıt hatta methanol eki ile ve stı şanjımanı veya dogbox die tabir ettiğimiz şanjımanlar sayesinde 350+ lara çıkabilirsin.İnşallah mesajımı yanlış anlamaz bilgilendirme amaçlı bir msj olarak kabul eder ve tavsiyelerime uyarsın.Bu arada aracında egt,boost ve wide bant ve water,oil tep. gibi saatler mevcutmu bilmiyorum ama en azından boost ve egt saatin olmadan basın açma içerden.
tekrar hayırlı olsun Allah utandırmasın.
hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı
şimdi bu beygirden aklıma geldi geçen biri geldi yanıma subaru almış arabada benim bir arkadaştaydı önceden araba standart 0,4 barmı 0,9 barmı ne basıyor standartı ne bilmiyorum (ikinci wrx im hiç standar wrx e binmedim), neyse adam bana dedi benim arabam 500 bg bunu satınca seninki gibi bir şey alcam sırf görüntü olsun diye :) benim arabamda şu anda 1,6 bar cont. bende inşallah hayırlısı dedim geçtim ne diyim, bizim bir arkadaşta aynı arabayı alcak olduydu senin araba gibi gitmiyor diye almamıştı dedim adam arabam 500 bg diyor o araba 500 bg se senin araba dedi 1000bg :) benim arabam 1,6 barda gidiyor adam standart subaruyu benimkinden üstün çıkardı gitti :) "bunu satınca seninki gibi bir şey alcam görüntü olsun diye dedi bana :)" benim arabamda süper değilde gücümüz buna yettide hafif gıdıklı subaru işte ama adam bomboş subaruyu benimkinden üstün yaptı çıktı :)
şimdi burdada arkadaşa spec ne diye soruyolar oda 400 bg diyor ya israrla ordan aklıma geldi böyle bir enstantene sizinle paylaşmak istedim :) aracın sahibi alınmasında şimdi konuyla alakasız, konu subaru oldumu bg ler havada uçuyor önceki wrx im sadece vf34 turbo komple egzoz 1,3 peak 1 cont 320 bg çıkıyodu 2004 wrx, şimdi misal subarusu olan birisine soruyosun sadece egzoz var kaç bg 300-350bg
konuyu açan arkadaş alınmasın öyle aklıma geldi bu subaru bg muhabbeti geçince konu subaruysa bg ler bit pazarında anasını satıyım
hayırlı olsun..
hepsini okudum :D
rabbim cümlemize araçlarımızı kırmadan dökmeden nice 400 hp lerde gazlamayı nasip etsin diyor ve çekiliyorum :)
arkadaşlar beni kimse yanlış anlamasın burdan subarucu abilerimden yanlış kelime yaptıysam özürdiliyorum benim 400 hp sen anlarsın demem yanlış oldu düşününce farkına varıyorum tekrar bu kelimemden dolayı özürdiliyorum ben burdan kimseye giderde yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılmak istemem ama şuda bilinsin benim konuşmadığım şeyler yazıldı 0.7 barda 350 1.3 de 430 gibi konuyu takip edin ben bu tarz şeyler yazadım ben bu kelimelere kızdım ama bakıyorum bazı arkadaşlar yine söylemediğim cümleleri söylemişim gibi katıyolar ben spec nedir bilmem demedim benim aracımın spec lerini bilmiyorum dedim en yakın zamanda alır eklerim bildiğim şeyler yeni forgetlenmiş motor ,sti turbo,10 litre civarı intercooler,egt,boost, wide bant , water,oil tep. gibi saatler mevcut tekrarlıyorum buradan eski subarucu abilerimden tekrar özürdiliyorum
hayırlı olsun osman.
400+ aracınla en kısa zamanda benım jünioru denemek isterim :)