Başlığı CLS 350 diye okudum ama karşımda nedense E Coupé bekliyordum;fotoyu görünce afalladım bir an..
Hayırlı olsun.Çok ama çok güzel doğrusu.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.
Başlığı CLS 350 diye okudum ama karşımda nedense E Coupé bekliyordum;fotoyu görünce afalladım bir an..
Hayırlı olsun.Çok ama çok güzel doğrusu.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.
maşallah kazasız belasız cok guzel aracınız var
Masalllahhhh
hayırlı olsun Brabus son noktayı koymuş...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Masallah allah kaza bela vermesın
ohhhhh bu nasıl bir sey yaallahım kaza bela vemesin hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyyle
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
ozan abi nokta olmuş bu maşallah...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
maşallah güzel ötesi bir araç Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bu araca tek yapılcak şey yakıt koyup gezmek herşeyiyle 4 4lük
hayırlı olsun allah guzel gunlerde bınmek nasıp etsın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ..
Merak ettiğim extralar kaç hp veriyor brabus a hep bir sempatim olmuştur çok güzel yapmışlar
Ama yıldıza karışmasalarmış keşke ..
Çok şık gözüküyor hayırlı uğurlu olsun ikizler galeride 3 tane brabus cls getirmişlerdi bir ay öncesi kadar detaylı incelemiştim gerçekten çok güzeller.Allah kaza bela vermesin inşallah..
normalde maşallah hayırlı olsun gibi mesajlar yazmayı sevmem ama bu araba için tutamadım kendimi
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullan![]()
Cok güzel ya..Muazzam görünüyor Allah kazadan beladan korusun..
Sanki jantlar ve ön amblem daha güzel olabilirmiş diye düşünmeden edemedim.Tekrardan masallah
Ayrıca yazmayı unutmuşum o mercekleri nasıl yapmıslar yaa küçüçük helal olsun valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)