aslında şu an güzel bir siyah kırmızı dengesinde ama bu dengeyi kırmızı beyazla bozmak lazım böbreklerinde krom çerçeve siyah ızgara yaparsanız daha güzel durur
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "
masallah kazasız belasız
B///MW Nickli Üyeden Alıntı evet halen bizde oğluyum ben gardas senin adın hüseyinmi. e30 tc den by_eray
maşallah güzel görünüyor.
by serçe Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız . cok sagolun
alex Nickli Üyeden Alıntı stoplarla jantlar desıır ise daha hoş olur araç kendını gösterir jant konusuu en kısa zamnda cozmeye calısacam bakalım
fastchild Nickli Üyeden Alıntı camlar orjinalse yeşildir arkaya m3 tampon veya en azında difüzör takılırsa veaynalarda Mayna ile değişirse gayet güzel bir görüntü oluşabilir jantlar buluna bilirse 5 kasalarda çıkan offsetli sytle 32 lerle değiştirilebilir stoplar orjinal beyaz sinyalli ön sinyaller beyaz ve farlarda hellacelis olursa tadından yenmez bu arada disk soğutma kanallarıda takarsanız daha güzel durur aynen cam oyle,difüröze karsıyım olursa komple tampon yoksa boyle kalır,aynada haklısınız,jant ofsetlı baska bırsey dusunuyorum cok hos durmuyor o jantla bence ılgıınıze tesekkurler
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı masallah kazasız belasız cok sagolun cok tesekkur ederım
turbo_eray Nickli Üyeden Alıntı gardas senin adın hüseyinmi. e30 tc den by_eray evet, tanıyamadım ama doğrudur
SkY Nickli Üyeden Alıntı maşallah güzel görünüyor. tesekkurler
maşallah stopları değiştir ama
yurdacool Nickli Üyeden Alıntı maşallah stopları değiştir ama Muhtemelen 3 senede araç değişmiştir
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları