maşallah maşallah resimleri yeni gördüm
jantların stickerları da yapıştırılınca on olur![]()
filmleri söktüm arabanın içi bi aydınlandı ki o kadar olurdışardan bakınca da ağzı yüzü düzeldi valla.
haftasonu da kısmetse egzoz yapıcaz. eğer zaman kalırsa stickerleri de hallederim. kalıpları buldum tek basması kaldı...
bu konu hakkında piyem attım sana kanka
teşekkürler. kendi çapımızda bişiyler yapıyoruz. daha bitti sayılmaz![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
eveeett.
airmass egzozumuzu taktık. çok hoşuma gitti zırlaması. egzozumuzu sağa aldık. bi de 51lik düz boru haline getirdik şimdilik bi süre böyle idare edicez.
![]()
Gözün aydın
Egzosun üst kısmında 2 tane kaynak yeri gibi bişey var, onlar kaynak değil haberin olsun kanka, egzos catback sistem olduğu için civiclere göre ayakları vardı anladın mı onları aldık biz
Hayrını gör egzosun, 63lük boruyu kesinlikle izmirden gökhan abiden al.. tüy gibi boru arabadan kg atmak adına çok iyi oluyor.
Sesini çekte bi ara dinleyelim, orta susturuculu kullanıyorsan airmass'ın ne demek olduğunu anlayamazsın onu da söyliyim![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
o kadar cahil deilim olm bilioz heralde kendi ayaklarının izi olduğunu
o konuyu konuştuk gökhan abiyle yapıcaz bişiyler. hem zaten burda düz boru yapabilen yok mecburen ordan isteyecem
her türlüsünü denedik ortalı ortasız![]()
orta susturucu ile çok kısık bi ses çktı. egzozcu tamamdır abi dedi. ne tamamı lan ddim 2 tane orta var onları da sökelimyapma etme dediler en sonunda söktürüdm
mis gbi oldu.
son bi nokta kargo 10 lira dedin 19 lira girdi![]()
maşallah kazasız belasız kırmızı çok hoş duruyor bu araçlarda
measalahha![]()
www.honda-tech.com
maşallah güzel olmuş, kazasız belasız
///
E36 3.20 Coupe
cahit burası diyarbakırın tam neresinde açık adres alabilir miyim![]()
Cahit maşallah ama izmirden su boruyu al hakkıyla kullan eksozu sesi cok iyide bu airmassların polislerle akraba olmaya gerek yok![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)