tr şartlarında en uygun basıklık 3.5 cm bilemedin 5 cm fazlası zaten gereksiz en güzelini yapmıssın kazasız belasız kulanın
tr şartlarında en uygun basıklık 3.5 cm bilemedin 5 cm fazlası zaten gereksiz en güzelini yapmıssın kazasız belasız kulanın
Çok teşekkür ederim abiler.
Eksoza gelince uç değil son susturucu. Ama keşke almasaydık diyoruz, ses çıkardığı yok.![]()
egsozu cıkarcanmı yoksa aksam gelıp keselim mi. kötü durmuş yani böyle. aile spec basmak da bi dert yamaşallah. st jantıyla güzel olur
İnşallah zaman bulduğumuz bir vakit çıkarırız eksozu.
St jant aldım mı 18 alırım çünkü st jant en iyi kendini 18 de gösteriyor ama o zamanda araba benzinli olduğu için performans düşecek ve yakıt artacak.
allah nasıp eder ılerde cocugum erkek olur arabaya 3.5 cm lık yay takarsa neden 5 lik yay takmadın len abeci dıe doverım hahahaha
Bu spor yaylar niye önü yüksek bırakıyorMaşallah o eksoz veya ucundan kurtulmalısın bence.Ön tarafıda biraz ısıttırsan düşmesi daha iyi olur.Kazasız belasız
![]()
AP Type-R
maşallah .D aile için ideal ama benm palioyuda aileyle kullanioduk basınca kullanamadılar ondan bişe olur die artık bana kaldı .D bi süre sonra 5cm basarsın sonra biraz daha biraz daha derken istediğin kıvama getrrsn .D
Teşekkürler abiler.
Arbada cam filmi zaten var. Arkadan çekilen resimler biraz eski, şimdi arkası APP önüde yaparız.
Benim Clio'yada 1-1.5 sene kadar ailecek binmistik 8-9 cm basikDaha gideri var Kardesim bas sen onu
Teşekkür ederim herkese. Bizim eksoz ses çıkarsa bir şey demeyeceğimde ses de çıkarmıyor. Taktıktan sonra babamda bir şey dememişti.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)