AH bu RS mi oluyor?Streeter Nickli Üyeden Alıntı
Allah Kaza bela vermesin maşallah güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle...
teşekkürler kardeşim eyw saolsın yorumun için senin arabada fena ÇUff luyo maşallah....alperNSE78 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel maşallah ama Sedan'da yok...Tholl_ga Nickli Üyeden Alıntı
ben neden rahat oliymki kardeşim kadir'in arabasıydı AH ve çokda üzüldüm kendine bişey olmasın benm arabam onun arabsı... ve ayrıca çogu siteye ben koydum arabasını 19" lu Sürüngen 2 diye onu yapmazdım tekrara geçmiş olsun...Streeter Nickli Üyeden Alıntı
bu yüzden koydum okanOKAN EEF Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah kazadan beladan korusun tekrar
"Wagen"thusiast
Eyw kardeşim saolsın Cümlemize...Tholl_ga Nickli Üyeden Alıntı
kadirin arabasi 19 jant vardi onda coilover yoktu... efet pert oldu ...Streeter Nickli Üyeden Alıntı
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
kardeş bişi soracam araba güzel olmuşta sen bukadar düşürmüşşsün aks sorunu yaşadın mı arabanda ??? meganlar düşürmeye gelmez die düşünüyorum ön takımını bildiim için
Sade Şık Güzel .
vallaha kardeşim hiç bi şekilde bi sorun yaşamadım allahda göstermesin zagten nerdeyse tam 1 ay oldu yaptıralı daha 3 gun önce 4 cm kaldırım oda şehir dışına çıkılıcak diye kaldırdım, ewt dogrudur eger yaya kesilmiş olsa yerinden çıkma veya ön takım dagılma yapr çünkü amortisor yumuşak ve yay kısaldıgı için esneme payı azalıcak ve belli seviyeden sonra yay işlevini yapamıycaktır ve amortisor mili uzun oldugu için büyük ihtimal amortisor kulesine vurarark ön takım zarar göre bilir...BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
Zagten Megane II'lerin yayalrı çok acayip berki gören arkadaşalr bilirler resimleri olsa koyardım ama az buçuk anlatmaya çalışıyim normalde bilgimiz helezon yayalr baklaların en üst ve ortaya kadar aynı ve en alt bakla ufaktır (tabi çogu arabada varmıdır bilemem) onun için mgn II lerde alt bakla ve üst bakla aynıdır ufakdan başalar ve orta geniş en alt bakla tekrar ufaktır eger siz üstten veya alttan yay keserseniz hiç bi şekilde amortisorun tabagına yayı oturtma şansınız yok tabi bu şekilde olursada sorunalar kaçınılmaz olması normal...
aman dikkat et bak şakaya gelmez biliosun
saolsın kardeşim eyw'da bende yay kesik deilki coilover var...BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
anladım zaten ama megane 2 lerde böle bi sorun olabilir düşüncesiyle sordumsende anlatmışsın tahmin ettim yani
oke ??
......:::sedan Rs:::......
arkadaşlar aracın akislerinin bozulmasının sebebi coilover yada kesilmiş yay değildir şayet akis keçesinin oldugu nokta forya göbeğinin alt seviyesine düşmüşse risk o zaman başlar.saygılar
Coming Soon!!!...
Yok hacı ışıktan öyle yeni boyandıgı için farklı görünüyo bide tamponu araç üzerinde boyatmadık dışarda boyatım sonradan patlandıgı için kaput ve çamurluklar pasta görmedi ondan resimlerde öyle çıkıyo...
rs tamponuyla birlikte onden fenaa görünüyo çok hoşuma gitti ..kazasız sürüşler sana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)