Maşallah abi, satılacak bir araba değil doğrusu. Kendi jantlarıyla kesinlikle daha toplu ve çekici duruyor, tabi göreceli bir şey ve tercih meselesi![]()
Direksiyon hariç biblo maşaallah
Güzel ve nadide bi araç , güzel bi jant takımı daha alıcı yapabilir. OZ veya Enkei
maşallah çok güzel. ilk fotodaki jantları verip şu ankileri aldım deme.. ilk jantlar daha güzel duruyor.
masallah cok temiz duruyor
Hahaha kaşıntılar var galibamotoru şaşırtıcı derecede dayanıklı ama tabi basınç acmadım 0.5 basıyorum vw tech ilkan abinin orda 105 wp vermişti oda 120 hp gibi bişey yapıyormuş uk forumlarından aldığım bilgiye göre ama tabi yapılabilicek çok şey var makine için ama oda bi yere kadar tabi 1.3 hacimle en fazla 200 hp alabiliyolar
Çok güzel maşallah ya.Çok keyifli bir sürüşü olsa gerek.Bir ara bende hastasıydım.Parça da sıkıntı çektiğiniz bir yer oluyor mu? Servisler falan getiriyor mu peki?
İlk defa goruyorm masallah tam bir pist araci olma
Kapasitesine sahip gibibiraz altyapi calismasiyla asii zevkli olur kazasiz belasiz insallah
![]()
sürüşü kefiyli hafif olması çok güsel bişi ama öbür yandan yüksek süratta şaçmalıyo onun için sakın sakın gazlamak lazım.valla parçaların çoğu fiatın başka modelleriyle oluyo atıyorum fren balataları tipo 2.0 16v oluyo bulamadığım parçaları ebayden alıyorum servise götürdüğümde anlam veremiyolar arabaya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)