maşallah çok güzel.
alman tankı
Harika görünüyor, masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
öndeki sisler ve jantlar dışında çok güzel araç.
bende buldum bitane 200 araç için uygun fiyat verdiler ama toplama konusunda endişelerim var kaporta boya kolay işler de parçası ıvırı zıvırını bulmak kolay mı.baktığım araç orjinal bir araç zaten pası çürüğü var biraz o kadar.motorun durumu iyiydi ama kullanılmamaktan dolayı bakım ister.tahmini ne kadar üzer bu araba beni![]()
teşekkürler arkadaşlar
brv beğenmedin yanlara saygı duyarım.eğer beni dinlersen tecrübe olduğu için söylüyorum bu benim 4 toplattığım araba ve bu son bundan sonra önüme para al şu da araba zevkine göre topla bin deseler bile imkansız bu araba tam bir buçuk sene sürdü çok üzdü beni çok yordu eğer aklında böyle bir şeye binmek varsa nete bak harcayacağın paradan daha az paralarda arabalar var onları al kafana göre sevmediğin yerleri ufak ufak yaptır 10 numara bin derim benim çevremdeki herkesin var kayseri de ki mercedes leri duymuşundur hepsini bilirim hepsini de tanırım tek tek onlara sorsan hepside benim söylediğimi söyleyecek sana ama paran çok sabırlısın ben insanlıktan çıkmam beğenmedim tekrar para verir tekrar yaptırırım diyorsan bi sorun yok bizlerin ne çektiğini anla toplatmaya kalkma sakın amerika da deyilir West Coast Custom veya Overhaulin gibi ekiplerle ve imkanlar la çalışmıyoruz )) o yzden boşver
maşallah.çok güzel hasta oldum.
sisler renk plaka ve yıldız hepsi birbirini tamamlamış
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
masallah toprağım güzel arac
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
bu arabayı ben neden görmedim kayseride demekki çok kullanmıyorsunuz
maşallah gerçekten çok emek harcamışınız çokta güzel olmuş ellerinize sağlık ...
evet çok binmiyoruz araba yarım kaldı arkadaşlar eksiklerini tamamlayım görürsünüz bbs jant alayım ozaman her herde görürsünüz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)