Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı basınca kendine glmiş maşallah kesinle araba kendine geldi.teşekkürler.
Masallah. kafayıda basınca cuk olur.
resim düzeltilmiştir.
maşallah kazasız belasız depo kapağı çok hoş olmuş
cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı maşallah tatlı duruyor jantlar üstündemiydi siz mi aldınız aynısını ben sorucaktım ramo maşallah araca
JoYTeaM
ddddgkhn Nickli Üyeden Alıntı daha önce preslenmiş yay vardı araçta salak gibi çıkardım sattım o zaman kafa basıktı.sonra ucuz fk 5 cm yay buldum aldım.önleri pressletmeden taktım böyle oldu.en kısa zamanda halledilecek Bagajda yük varmış gibi duruyo sanki
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Bagajda yük varmış gibi duruyo sanki son resimde daha düzgün zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı aynısını ben sorucaktım ramo maşallah araca teşekkürler.dediğim gibi yurtdışından getirtmiştim. FoCuSN70 Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız depo kapağı çok hoş olmuş teşekkürler beğenmenize sevindim.
maşallah kazasız belasız..
tamponlar komle beyazzzzz
Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız.. teşekküler.amin cümlemize. samet_61 Nickli Üyeden Alıntı tamponlar komle beyazzzzz düşünmüyo değilim.bakalım cuma günü kaplama işine giricez.eğer güzel durursa boyatmıyıcam.eğer kötü durursa boyatmayı düşünürüm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları