Hoşgeldiniz aracınızada maşşallah keyifli forumlar![]()
tesekkurlerarakadaslar elımde vıdeolar var yakın bır zamanda ekleycem
ewet 1 tane buldum
5 hazıran 2011 de drag yarısında cekıldı.
YouTube - ‪Derviş Gökman EG6 B18 vs İlhan Boyoğlu EP3 K20A 2of2 - Cyprus Cemsa Short Shift Drag 300‬‏
kıbrısta olunca olanaklar guzel oluyor
ıyımıs![]()
maşallah cok güzel duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
tesekkurler arkdaslaryakında ekleycem tek videosunuda
bizim polislerin ateşi biraz sonsun o zman artık
![]()
arac cok ıyı ama makyaj sart tampon-stop-far filan![]()
arac gercekten cok hos ama arkdsn da dedıgı gıbı kasaya bıraz makyaj sart..sırf su ımkanlar yuzunden sanırı 2ıncı unıyı kıbrısta okyacagım...toplu resımde ki coupe ye bayıldm... Allah kaza bela vermesin.
Life is just a dream on the way of death!
arkadaslar jdm spec aracın makyajı yeterlı gelıyor banazaten arac jdm spec oldugu ıcın orjınallıgını bozmak ıstemedım. aslında japonların kendılerıne ozgu modıfıye tarzları orjınalını bozmadan guce yonelık yapıyorlar. yanı amerıkan ve avrupanın modıfıye tarzları bıraz farklı. aracı balon gıbı sısırıp vahsı bır goruntu verıyorlar. kıbrıstakı japon aracların yuzde 98'i jdm specdır ve modıfıye tarzlarıda japanese tarzındadır
kardes kıbrıs o kadar kucuk bır yerkı polıs kımde ne araba var bılıyor ve o yuzden kacma sansımız yok. hemen enseler bızı. ama zamanı gelınce gzl vıdeolar atacagım
![]()
maşallah kazasız belesz arac ctr olunce kuralcı ınsanların hıcbırı tanısma bölumu burası deıl vs yazmamıs eger ctr deilde bıraz daha orta hallı bır arac olsaydı laf soyleyen cok olurdu ve lutfen bu msjı yanlıs anlama amacım sana laf solemek deıl bız burda kımseye ayrım yapmayız dıen kişilere foruma hoş geldın tekrar kazasız belasız sürüşler..
Kardes ılerde skunk2 megapower 70mm dusunuyorum. ozaman satmayı dusunrusem sıteye ılan yazarım. ama elımde ıstersenın mugen kapalı hava fıltresı ve mugen twinloop eksoz var![]()
hosbulduk arkadaslar![]()
Tayyar olsunda ister makyajlı ister JDM specçok güzel araç allah kaza bela vermesin
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)