Maşallah yerinde dokunuşlar, çok beğendim![]()
Maşallah. Ama yeni bir plaka, yeni hatta mercekli far birde R32 tampon istiyor. Bunların yanında ön taraf yüksekliği çok iyi ancak arka taraf fazla basık. 1.5-2 cm kadar kalkması gerekiyor benim görüşüm.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Logosuz panjur, siyah zemin farlar, r32 tampon, ve arkayı yükseltmek yerine kafadan biraz daha basmak
maşallah gökhan.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maşallah çok güzel olmuş araç ama düşünürsen bu golf ü biliyosundur bundaki stoplardan hani başka bi havası var bana göre şıkda duruyo ama taby sadece bi fikir![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Tşkler
Tşk ederim kare plaka falan düşündüm sonradan belki bi takım yeni plaka bastırırımMercekli farlar hazır zaten fakat R32 tampona girme imkanım yok malesef
Yarın arkayı 1.5 cm kaldırıyorum ön taraf da sağ sol arası biraz fark var sanırım onu ayarlıcam eşit olsun
FK Logosuz panjurum vardı kaybettimAma iyiki kaybetmişim logosuz panjur çirkin geliyor artık gözüme bir de bizim kaputun orda VW ambleminden doğan oval boşluk kötü bi görüntü yaratıyor o yüzden orjinal panjura devam belki arma hariç panjuru siyaha kaplarım
![]()
Tşk ettim
Ellerinden öper yavrım soketler , senin de emeğin hakkın büyük bu günleri görmemde sana da saol
O ne Baran google'da baktım da bişey anlamadım bu Hexis falan biraz daha açabilir misin
Hmm zevk renk meselesi tabi şu park sensörlerini boyayayım da bakalım onu söküo sökmemeyi ondan sonra düşünürüm çünkü armalardan çok siyah sensörler göz yoruyor![]()
maşallah güzel duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Gökhan GMG Garge var bilirsin belki Ankarada onların kullandıkları en kaliteli folyo markası. Yanar dönerli, metalik, simli, süper mat gibi farklı seçenekleri var.
Azur mavi rengi çok güzel metalik çok yakışır bence R32 tamponları ile birlikte tam R32 olur
Al buda kaplanmış hali;
![]()
Tşkler
Sorun yok fakat birazcık görüntü açısından ya önü basmak ya da arkadan kaldırmak daha güzel olacağından 2. tercihi arkadan kaldırmayı tercih ettim
Uuu sen komple kaplat diyosun arabayı Baran yaEfsane oluruz öyle ama çooooook uzak hatta imkansız gibi bişey ya
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)