Yoldan geldik biraz kirliyiz.İzmit Bulusması.Fotograf çekenlerin eline sağlık.
![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Kaldığımız yerden devam edelim.Bayadır güncellememişiz
Dış görünümünde değişen bişey yok.Sadece orjinal stoplarını taktım.
Motor içi birçok zamanı gelen ve gelmek üzere olan parçası yenilendi.
Sadece şu sıralar uyuyorsa sisli tampon ve altına cupra lip istiyorum.
![]()
aykut bey maşallah motor ii parçalar derken subap piston vb mıbirde aracınızın speclerını alabılırmıyız
![]()
ya bu konuyu sildir arabayıda sat vazgec bu sevdadan gardaşşşbin nos umuza sınır tanımadan sapla sınıfındakılere piyasaya can gelsin
![]()
Debriyaj seti ve merkezi daha sonrasında triger setimizle gergiler kayıslar orjinalleri ile degisti.
Gecen yazdan bir fotografı
Daha sonra S3 kaliper diske geçme isteği ile erteledigimiz disk balataları artık fren yapınca gelen o igrenc balata sesine dayanamadım.Kaliper buyutmek icin zamana ihtiyacım vardı olmadı ve standartları ile yenilendi.
Bunlar bittikten sonrada downpipe ve yazılımı cevreden gelen baskı sonucunda yaptık
Yazılımdan sonra bir miktar yakıt azaldı diyebilirim ve hızlanması eskisinden baya iyi oldu ve keyıfli
App ve plakalıklarımız:
Daha sonra bagaj kapağındaki plastiğin içinden tıkırtı geliyordu söktüm o sırada koltukları da temizlemek için söktüm![]()
Kapı içlerini sökerken başlarda baya resim çektim diy konusu için ama tam olarak beceremeyince yardım aldım tabi resim çekemedim ama ben temizledim onlar topladılar
Bunların dısında bikac talihsiz durum yasadık.Şimdilik onlarla ugrasıcaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)