Herkese teşekkürler , alfa romeonun en sevdiğim modeli bugüne kısmetmiş , inşallah kazasız belasız bir sürüş keyfi yaşatır bana![]()
Herkese teşekkürler , alfa romeonun en sevdiğim modeli bugüne kısmetmiş , inşallah kazasız belasız bir sürüş keyfi yaşatır bana![]()
Hakan hayırlı olsun kardeşim, güzel makina almışsın, bu kırmızı A3ü seviyorum yaa, anılarımı depreştiriyor!Ona da ayrıca maş
MSN => raymanbu@hotmail.com
A3 tanidik geldi kocaeli uni de mi okuyosun? Guzel araba ama jantlar 1 inc daha buyuk olsun![]()
Butler can sikar persembe ordayim sabahtan aksama kadar![]()
Cok guzel olmus.
Bu kasa A3'ler suan alinabilicek en guzel arac bence, fiyat performans acisindan.
BBS CH harika secim olmus.
Maşallah Utku, coıllerle yol tutus nasıl sertmı cok? lastık yanaklarıda kalın duruyor 50mı?
41 kere maşallah Allah kazasız sorunsuz binmeyi nasip etsin. q4 lere hastayım bu hastalık dahada ilerliyor bakalım sonumuz ne olacak![]()
Lastikler 225 45 17, kw variant1 coiloverlar konfor düşkünlerine biraz sert gelebilir ama ben çok menunum, sonradan poliüretan burçlar ve omp alt şase desteğiyle beraber biraz daha sertleşti, ben hala memnunum ama alışkın olmayanlar biraz sert bulabiliyor
Herkese çok teşekkürler.. Çok pahalı ya da çok özel bi arabaya binmiyorum ama kendim çok istediğim bi arabaya istediğim şekilde biniyorum, rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah..
replika yok orijinal![]()
maşallah ıkısıde bırbırınden guzeller![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
on nomero araçlar maşALLAH..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)