Halil bari jantları sökerken o 9234234234kg ağırlığındaki ses sisteminide sökte yürüsn artık şu araba![]()
Halil bari jantları sökerken o 9234234234kg ağırlığındaki ses sisteminide sökte yürüsn artık şu araba![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
vallahi olmamış yaw... çok emek var ama yanlış yere kürek çekilmiş . zevk meselesidir saygm sonsuz ama orjinale dönse hem herkes mutlu olur hem araba kendine gelirböyle mutlu isende hiç birimizi takma istediğin gibi yapmaya devam et
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şu antalyadaki satılık fiber manyağı beyaz skirokko ya benzemiş![]()
kaplama kaput ve kapı eskisi gibi olsa çok daha güzel olur
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
zengin görünüyor
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
keşke orjinal kalsaymış , çünki R yapısını kaybetmiş, ama tabiki kendi zevkin kazasız belasız
![]()
ilk gördüğümde R kit takmış zannttm ama yanılmışm orjinalmiş,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
bu araç tr tunınge çıkan deil mi gecen aylarda. emeğine sağlık fakat 3-4 yıl öncenin modasına ayak uydurmuş gibisin![]()
zamanında bende bu işlemleri yaptırarak birçok yanlışa imza attım malesef...benımde mat sıyah lsd doors sistemi vardı fn2 typer da ... ama çok şukur kurtuldum bu apaçi işinden...sicirocco r sahibi arkadasımızla konusmamızda benım yasım daha 21 abi seviyorum boyle şeyleri dedi
A benim urfalı güzel kardeşim. Fn2 deki sticker i söktüremedik bi türlü sanaBundada yapıştır tuning yaptın arabayı. Herşeyi geçtimde bagajındaki o facia kutuları çıkart. İnan daha az yer kaplayıp daha fazla keyif verecek sistemler mevcut. Jantların dışında birşey diyemiyorum. Kaplama radikal bir seçim olmuş kesinlikle. Jantlar yerine böyle birşey çok daha güzel olurdu kanımca...
![]()
urfalıyım eezeleden urfalıyım ezellden göylüm geçmez güüüzeldennn waiyyyyyy
yapıştır tuning devam kardeşim![]()
cumhur abi şuan urfadayım döndügümde ilk iş orjinal jantlara dönmek olucak arabanın üstünde valla R logoları haricinde yazı yokses sistemi arabada en çok sevdigim yer abi camları kapattıgımda dış dünyayla baglantımı kesiyor
![]()
Stock fotolarını koyarsan hayranlıkla izlenecek bir arabadır kesinlikle
Zevkler tartışılmıyor tabiki, kazasız belasız.
zevkler tartısılmaz ama gereksız bı para harcanmıs
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)