arac dusunce cok daha guzel durmus.ama on tampondaki deligin anlamani cozemedim...
normalda motor rahat hava alsin diyede yandan nasi hava alcak![]()
neyse kazasiz belasiz elinize saglik
arac dusunce cok daha guzel durmus.ama on tampondaki deligin anlamani cozemedim...
normalda motor rahat hava alsin diyede yandan nasi hava alcak![]()
neyse kazasiz belasiz elinize saglik
Masallah harika görünüyor, jantları takınca daha da güzel olacagı kesin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yarın bana ugrada kredi açayım jant al kendinearkası çok basık önü yüksek sen oturduğun zamn dengelio dimi??
saol kardeş o delik hava filtresin deligi pipercoors viper kullanıyom dışardan direk soguk hava alıyor yanda olmas lazım dogru olanı bu çok daha büyük motorlu yada çok güçlü makinalrda yarış arabalarından filan önde bir yere takılıyor.. bizim gibi 100-120 hp araçlarda ön tampona takıldıgından hava sirkülasyonu çok fazla oluyor buda kötü sonuçlar doguruyor
Siyahh maşallah.Jantlardan sonra cok guzel olacağına eminim.Ön ızgarayıda sıyaha boyat bence kafadan sımsıyah olsun.
angeller cıllop gıbı olumş zaten angelsız bınılmes super oluyo
araban super kazasız belasız kullanbide cezasız
DR. OWL
çok şık olmuş araban ,,,,jantlarında zaten çok yakışcak arabaya belli,,,,,,,,kazasız belasız kullanmak nasip olsun...............
gözümüz gönlümüz civic gördü maşallah jantlardan sonra yakar gibime gelior.Kazasız belasız..
US Performance
emeğine sağlık çok güzel görünüyo aracın gerekeni yapmışsın zaten jant diyecektim ama gerek kalmadı takınca on numara olacağına eminim..güle güle kullan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)