valaa basmicam diosunda sende alışmışsındır şmdi basık araca bnda kendini güvensiz hissedersin 2 gün snra basarsın .D ve zaten fazla swift yok bence yapta ibretlik olsun .D (FAZLA MI VER GAZI MODU OLDU :D )
Printable View
valaa basmicam diosunda sende alışmışsındır şmdi basık araca bnda kendini güvensiz hissedersin 2 gün snra basarsın .D ve zaten fazla swift yok bence yapta ibretlik olsun .D (FAZLA MI VER GAZI MODU OLDU :D )
Melih hayırlı olsun kardeşim...
zaten altı yere yakın 4x4 lerin ama hakknı vermek lazım şmdi .D ıslak zeminde şimdi rahat gidilmez verecen yanı Allah korusun yüksek arabaya güven olmaz bitirecen yere bak nasıl gidiosun yann yann .D
hayırlı ugurlu olsun cok rahattır 8sene 106gtı dan sonra bende 2007 sıne bınıyorum.
Hayırlı olsun Melih iyi günlerde modlamanı kazasız belasızda kullanmanı diliyoruz :D
hayırlıs olsun kardeşim kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun melih... Yalnız yakıtı biraz fazla gelir bilodan sonra.
vay gir gir bilo gitti ha :-( hayirli olsun bakalim 4x4
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı olsun kazasız belasız
hayırlısı olsun...
sen bunu satıp dacıa logan alırsn panpa ;);)
hayırlı olsun çok yakıyor diye duymuştum doğrumudur ilk izlenimlerin nelerdir ?
çok eğlenceli ve güzel bir araç aslında maşallah :) ..
hayırlı olsn melih yemezler basmıcaz falanı filanı
Basmayacağım diyenden korkacaksın zaten. :D Şaka bir yana kazasız belasız Maşallah.
Satmazsan senden sağlam bir Swift bekliyoruz :)
Teşekkürler :)
Abi yok bunla oynamıcam bu kesin yani herkes bilodan yana öyle diyor ama oynancak araba var oynancak araba var yani :) konuşuruz fiyatı :)
fena yaktırıyorlar bence abi :) fatihden 50 lira benzin aldım sultanahmet trafiğine girdim kumkapı falan ordan vatan ordan işe gittim bağcılara şimdi eve geldim 1 çizgi oynadı 45 km yaklaşık ne yakmalı :)
Ben fazla binmem satarım kanaldan müşterisi çıktı yarın haber vericek bakalım :)
Malesef 4x4 basılmaz bu zaten basılsada basmam başka planlarım var :)
Teşekkürler sağolun :)
Birazda en yüksekten bakalım ne olcak :) sağoalsın...
basmıcam zaten sağolasın :)
Teşekkürler abi...
yok kesinlikle basılmıcak :)
Teşekkürler hepinize İzmite uğrasamda bişey değişmicek cidden basmıcam bunu :)
Gaz vermekle alakası yok basılmıcak bu net bişey :) Sağolasın...
Aynen la çapraz geçiyorum kasislerden jeep gibi arabayla alışkanlık olmuş :D Sağoalsın...
Teşekkürler İbrahim :)
Böyle güzel xenon app film devam :)
Evet konforu çok güzel sizede kazasız belasız sürüşler :)
Modlama yok orjin spec teşekkürler :)
Sağolasın kardeşim :)
Yani tabi biraz fazla gelir benzinli araba sonuçta sağolasın...
Gitti valla hayrını görsünler sağoalsın :)
Teşekkürler sağolun...
Uygunsa alırım panpa araba arabadır ayrım yok bende :)
İlk izlenimlerim aksine çok yakmadığı yönde üstte sinan abiye yazdım daha bugün teslim aldım kullana kullana bakıcaz nasıl yakıyor haftasonu kumburgaz yapınca anlarız :) sağolasın....
İster yiyin ister yemeyin basılmıcak seko sağolasın :D
Satıcam kardeşim malesef sağolasın :)
Hayırlı olsun Melih iyi gunlerde kullan kısa sürede sat :D