Sağolasın Ömer p.tesi satılabilir :D
Printable View
Melihim hayırlı olsun :)
direk mini cooper s jantı melih hayırlı olsun :)
hayırlı olsun kazasız belasız...
Hayirli olsun melihcim gule gule kullan
benim bildigim melih ö :D benzinliye binmez :D verdiginiz gazlarıda yemez :D melih ö benzinliye binmez :D
hayırlı uğurlu olsun melihim.. 4x4 olduğu için bunu basma daha da kaldır bana kalırsa karateri ortaya çıksın makinanın.. :D
bence sen bunu sat sonra güzel basılabilecek bi araba al :) şimdi alışmışın basık arabaya manzallah bununla takla filan atarsın sonra kim uğraşcak :)
şaka bi tarafa hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız binin :)
hayırlı olsun melih
dizelden sonra üzer bu biraz:)
Hayırlı olsun kanka.
Bu hafta sonu gelsene izmit'e yeni arabanla.
Bi yakından bakalım :D:D:D
bu da çöker yere bence:)
hayırlı olsun
hayırlı olsun , bunu da yerle bir görmek isteriz ama 4x4 sistemi sana engel olur mu acaba?
hayırlı olsun Melih
melihten beklenmedik hareketler hayırlı olsun :)
hayırlısı olsun..
kanka hayırlı olsun..
Sağolasın okan jant ve süspansiyonla oynamıcam valla :)
Teşekkürler sağolun :)
Yakından gördün mokocan biniliyormuş dimi :D aynen hiç gaza gelmiyorum valla :D sağol yafrum :)
Abi bu yükseklik iyi ya fazlası başımı döndürür zaten ilaç almadan binmiyorum yükseklik korkum var ya :D :D
Sakin kullanan biriyim baş dönmesi haricinde yükseklik güzel konforlu sağolun :D
Abi ona göre binicez bizde ne yapalım dizel 20 kruş yakıyodu bu 27 falan yakıyo :)
Kanka geliyim gelmesinede çalışıyorum haftasonu ya :) Gelsemde bişey değişmez cidden :D
Sağolasın abim ama basmıcam bunu 4x4 ruhunu bozmayalım :)
Abi 4x4 sistemi en büyük engel istediğim gibi basamam ruh hastasıyım 4x4ü iptal ederim arabaya yazık olur ondan böylesi dha iyi :)
Sağol pınar :)
Sağol yavrum çok güzel hareketler bunlar :P
Teşekkürler sağolun :)
hayırlısı olsun genç...:)güle güle bin..