tinypic.com dan hallettim Tool sağolasın.
Bir de motor fotosu
![]()
bugün rami'de gördüm aracı maşallah!
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
nekadar bakımsızdı geldiğinde ne hallere geldi araba maşallah resmen yeniden doğdubende bi konu açayımda e36 lar çoğalsın proje kardeşi
![]()
Eee araba güzel olunca insan takılacak yer arıyor farı falan boşver cidden kusursuz olmuş tekrardan maşallah
cok guzel, suanda bende bole bı arac bakıyorum suanda pıyasa ucukk...vts ıle takas gıbı bı dusuncen olursa haber werırmısın...
Sağolasın. Güzel araba güzel paradır da leşlere bile yüksek fiyat çekiyolar. Ucuz alıp adam etsen astarı yüzünü geçtiği için aslında gerçekten güzel ve temiz olan e36lara istenen paralar yüksek değil. Ben arabayı satarım, kafama yatan bir araçla takas da ederim ama vts bana uzak bir araba maalesef...
ne desen haklısın... Benım aracımı pesın para ıle ısteyen cok kısı war.. Bu yaz sonu hayırlısıyla werırım ben aracımı, eger o zamana kadar durursa bende pesın para ıle gelır konusuruzz..
vallahi mükemmel olmuş çok beğendim.... daha önceki civic'inzde favorimdi tarık gibi bende sizin konuyu görünce güzel bir araç çıkıcağını tahmn etmiştim maşallah.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah cok güzel.. e36'nın duruşu çok farklı.. kazasız belasız
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)