ahhhh keşke görmeseydim 1 haftadır bu kasa kafamı kurcalıyodu tam unutup vazgeçmiştim bunu görünce tekrar aşık oldum çok güzel maşşllah allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
ahhhh keşke görmeseydim 1 haftadır bu kasa kafamı kurcalıyodu tam unutup vazgeçmiştim bunu görünce tekrar aşık oldum çok güzel maşşllah allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
Masallah yavrum yine şahane birsey cıkmıs ortaya![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Renk harika Maşallah içinin temizliğine hayran kaldım. Jant tercihi daha farklı olabilirdi.
Kazasız belasız kullanın çok güzel arabanız
CSL jantlar ile çok daha hoş durur ama araç tam kolleksiyonluk...![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Sağolun arkadaşlar. Arabayı aldığımda jant ararken bunu buldum aldım. Belki düşürürsem farklı bir şeyler değiştiririm. CSL jant düşünmüyorum. Hem çok fazla kullanılan bir jant hemde 18den ufak olunca çok kötü duruyor. Ben de 17den büyük jantı hem görüntü hem de kullanım olarak e36ya uygun bulmuyorum...
Maşallah, farda ki sarı dışında, çok güzel olmuş, farda kullanılan sarıyı birkaç Japon ve Fransız aracına yakıştırıyorum, Almanda hoş durmuyor bence.
Masallah cok guzel toplanmis abartisiz ve eksiksiz bi e36 bence kazasiz belasiz nazarsiz kullanin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)