deliyor yaa sanki basınç basıyoruz :p
Printable View
deliyor yaa sanki basınç basıyoruz :p
Kanka basmiyon tabi :D elboglu neler yapiyo yaw ama sen genede iyisinden al :D
silikonu deliyor omınyum :D
bende yara bandı var :)
Şimdi ustalığımı konuşturuyorum evet iyi dinleyin.Delik yere çöp poşeti ve koli bandı yapıştırdıktan sonra iki ucundan cırtlamalısın.Olay budur bi daha patlarsa bana gel ki patlamaz rahat rahat pıtırdasın sıkıntı yok :/
http://s11.postimage.org/jy5ap51lf/20022012188.jpg
emre bu sana gelsin :D
Yaw ne yaptin kanka :(((
şimdi 1500 devirde 1 bar geliyor güzel oldu kaçaksız :p
vuruyon kırbacı demi la :)
vurdum akşam azcık :D
geçmiş olsun , aynı patlakla karşılaşman her an olabilir dirseklere daha fazla yük bindiği için o dirseğin oldugu yer eğer musaıtse patent 304 den boru yapsan daha ii olmazmı :icon_tup:
cooler çıkışına denk geliyor tam oraya aliminyum dirsek kaynatılabilir haklısın ama üşeniyorum şu soğukda ön tamponu çıkartıp cooler sökmeye :)
alumınyum dirsek bulmakda sıkıntı cooler sökmekde :) ama paslanmaz dirsekden sonra cooler tarafına 2 cm düz pay kaynatılıp 2 tarafada hortum ağızı yapılırsa 10 numara 5 yıldız olur ama tabi havalar soğuk yaza kadar kullan yaparsın havalar düzelince , tekrar kolay gelsin
cooler çıkışı arkaya denk geliyor orada panel var mesafe çok az ondan dirsekle dönmüştüm keşke söylediğin gibi yer olsa neyse silikonlar yine birkaç ay dayanıyor en azından :) teşekkür ederim havalar ısınınca yapıcam bişeyler
yapılır ya yeterki zaman olsun havalar sıcak olsun
aynen havalar ısınsın da bakarız :)
deneme videomz nerde bol kaçaklı bi video olmuştu tısıl tısıl =))
kanka onu koymadımda akşam çektim videolarda var gir bak :D bizim tısıl tısıl otoban iyi olmamış