.................................................. ................................................
Printable View
.................................................. ................................................
22bin km de triger setini 2500km de yağını yağ filtresini değiştirdik :D:D gazlamaya devam :cool:
22 binde trigermi olurmus serdar:)) yoksa motor yapildiktan sonraki km mi
motor yaparken zaten komple sıfırlamıştık, geçenlerde balans milini kırınca ön tarafı komple söktük kayışlar falan açılmışken yeniledim :)
http://s13.postimage.org/cvgfy3cxj/06032012197.jpg
uzun aradan sonra çamursuz temiz :D
Takip edebildim kadarıyla detaylı fotoları hakediyor artık sanki:) Kocaman Maşallah..
maşallah..
Ankara da aynısınıdan bi tane daha var aynı renk turuncu sinyal aynı jant :) geçen gördüm selekt yaptım sonra baktım arka plakalık çıtası krom :) ordan ayıktım.
teşekkür ederim :)
o araca bende denk geldim yay ve jant takmışlar aslında jantlar falan farklı model ama yolda giderken uzaktan benziyor krom panjur da takmışlar ben pek sevmedim :) beni görünce garipsediler zaten arkadan yaklaşınca anlam veremediler
teşekkür ederim :) 110hp 235nm orjinal hali
Serdar daha once burda konusmustuk yag olayini oyuzden diger konuya yazmadim.yag seviyesine bakmistim simdi tekrar baktim en az iki bin km yapilmistir bu surede ama hic eksilme yok.icim rahatladi tereddutum giti:)
Buarada konuyu takip edememistim simdi gordum.iyi yapmissin kayislari degistirerek yoksa tekrardan on tarafi indir asagi zahmetli iş
Ayrıntılı fotolar 12 mm ve katil enjektörlerden sonra gelir heralde..belkide artık bizim arabaları project cars bölümünden falan takip edersiniz :D
birkaç gündür performans düşüktü yine tahmin ettiğim gibi yakıt filtresinin içini büzüştürmüş onu değiştirip otobanda 5.vites kesiciye girmenin verdiği huzurla sevgiler dizelciler :D
kesicide tatatatatatatata yapıyomu arabanız ?
alev bile atıyor :D
alevi böle paaaaat diye atıyosa olmuş demektir yoksa yürümez :D
hayvanı yordum bugün :D dinleniyor otoparkda