wagonu olmayan wagon hastaları gelse olmamı abi :D
Printable View
Pazar süper olur sütlüce kullanılmaan köprünün ayağının ordaki çay bahçesi çok güzel olur geniş geniş takılır fotoğraf çekeriz çay içeriz ordan çıkar gidip uykuluk yeriz :D
Onur dışında herkese uygun zaten burası :D
Gel tabikide öyle şeymi olur :)
olur olur sütlüce rahat olur yeterki iş olmasın benim için fark etmez biz 3 kişiyiz Onur tek :D demokratik yollarla bile biz kazanırız :D
zaten selenoidim de geldi :D
http://e1201.hizliresim.com/t/j/1uwbb.jpg
sat kurtul gitmiyor işte araba ne uğraşıyon
:D:D:D:D
Xor forever:D
Pazar günü gelmişken bide şu spoiler'a hokup pokus yaptımmı tamamdır :D
215/35/18 Toyo Proxes4. Ama lastiklerimden asiri memnunum ve yenisini bulamadigimdan onlari verme niyetinde degilim :D
Senin su anki jantlarin da 18'ini alcaktim Cem abiden de, sonra kalmadi bir sey oldu falan, simdi tekrar bi arayacagim :D
Xortun araba cok dusukmus de senin arabaya takar denersin, surtmezse alirsin falan oyle bir sey de yapabiliriz Cem abinin yardimlariyla :icon_tup::)
Benim yay amortisöt komple Farukta :D
Amortisörler (arka) tamir oldu gerçi ama nedir düşüklük bilmiyorum yanyana gelince anlıycaz pazar :D
egsoz vs diye yazıp plakalarınıza göndertiyorum sevgili kardeşlerim :D:D
hah şimdi haber geldi pazar günü tüm gün çalışacakmışız ahahahah :D
kanka sağolasın ben bütün gün kasıntı araba kullandıgımdan subaruya bindiğim zman biraz sert kullanıyorum 35 yanağın bende ömrü bi çıkardım mı alırım onun canını balon yaparım her yerini :)
aynen takımı ben almıştım ama arkaya yeni koni aldım üzerinede yeni 3,5 cm yay aldım öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :D
Son karar pazar Ok'mi ?